Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 21:29

Όλοι μαζί μπορούμε: 1000 ευρώ σε είδη πρώτης ανάγκης στην Κοινότητα Βρυσούλας

Η εθελοντική οργάνωση ”Όλοι μαζί Μπορούμε” προσφέρει στην Κοινότητα Βρυσούλας Πρέβεζας το ποσό των 1000 ευρώ σε είδη πρώτης ανάγκης, έπειτα από αίτημα του προέδρου της Κοινότητας Χρήστου Κολιοφώτη.

Ο Χρήστος Κολιοφώτης είχε στείλει στην εθελοντική οργάνωση επιστολές, προκειμένου να βοηθηθούν οι ανήμποροι ηλικιωμένοι κάτοικοι (100 σύνολο) της Κοινότητας οι οποίοι δεν μπορούν να μετακινηθούν για τα απαραίτητα εν μέσω και κορονοϊου.

Έτσι λοιπόν στην τελευταία επιστολή προς την εθελοντική οργάνωση που έγινε στις 17 Μαρτίου, η απάντηση ήταν θετική και έτσι ο πρόεδρος μπορεί να παραλάβει από το Σούπερ Μάρκετ (My Market), προϊόντα μακράς διάρκειας, όπως ρύζι, όσπρια, μακαρόνια, λάδι, συνολικού ποσού 1000 ευρώ και να τα προσφέρει στους ηλικιωμένους του χωριού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που δίνονται είδη πρώτης ανάγκης από το ”Όλοι μαζί Μπορούμε” σε μία Κοινότητα στην Π.Ε Πρέβεζας.

Το onprevezanews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Κοινότητας Χρήστο Κολιοφώτη, προκειμένου να μας ενημερώσει για την κίνηση αυτή.

”Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ηλικιωμένους του χωριού μας. Άλλωστε έχουμε κάνει πολλές κινήσεις και έργα, σε μια προσπάθεια να τους βοηθήσουμε” είπε ο κ. Κολιοφώτης και συνεχίζει: ”έχω κάνει και άλλες κινήσεις σε οργανισμούς και συλλόγους της χώρας, κάποιοι απαντούν θετικά, κάποιοι άλλοι αρνητικά… εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και είμαστε κοντά σε όλους τους ηλικιωμένους΄΄.

 

Δείτε την επιστολή – απάντηση του ‘‘Όλοι μαζί Μπορούμε”

Προηγούμενο Άρθρο

Ελεύθερες μετακινήσεις μόνο εντός Δήμου και έως 21.00 – Επιτρέπεται το ψάρεμα, ανοίγουν οι αρχαιολογικοί χώροι

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 2.785 νέα κρούσματα, 64 νεκροί και 649 διασωληνωμένοι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...