Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 15:35

Χριστίνα Κριτσιμά: Οι γυναίκες άρχισαν να συζητούν τα αυτοδιοικητικά

Η δικηγόρος Χριστίνα Κριτσιμά είναι μία γυναίκα που ενδιαφέρεται για τα κοινά και με σοβαρές παρεμβάσεις της προσπαθεί να αναδείξει καίρια ζητήματα στην κοινωνία της Πρέβεζας.

Η ίδια δε το έχει κρύψει ότι ενδιαφέρετε για τον δήμο Πρέβεζας από την θέση του επικεφαλή σε έναν δημοτικό συνδυασμό που θα είναι ανεξάρτητος με το 50% των υποψηφίων του ψηφοδελτίου να αποτελείται από γυναίκες.

Μάλιστα ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσφατη συνεδρίαση που έγινε στην Θεοφάνειο αίθουσα λαμβάνοντας τον λόγο μίλησε για την αναγκαιότητα αλλαγής στα ηνία του δήμου με εναν συνδυασμό που θα είναι δίπλα στον πολίτη, δίπλα στην καθημερινότητα.

Η Χριστίνα Κριτσιμά ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές με κόσμο προκειμένου να συζητήσει και να ακούσει τις απόψεις των πολιτών.

Πρόσφατα η δικηγόρος Χριστίνα Κριτσιμά κάλεσες γυναίκες σε καφέ της Πρέβεζας προκειμένου να κουβεντιάσουν για τα αυτοιδιοικητικά.

Στο προφίλ της στο Facebook η ίδια αναφέρει:

”Καφεδάκι γυναικών και χαλαρή συζήτηση για τα δημαρχιακά. Γιατί οι γυναίκες άρχισαν να συζητούν στην Πρέβεζα τα αυτοδιοικητικά!”

Πρόκειται για μία σοβαρή πιθανή υποψηφιότητα που θα πρέπει να βγει μπροστά, άλλωστε το έχει αποδείξει πολλά χρόνια τώρα, ότι πρώτος της στόχος είναι ο συνάνθρωπός και το καλό της πόλης.

Οι γυναίκες με τις οποίες συναντήθηκε είδαν θετικά το ενδεχόμενο υποψηφιότητας της Χριστίνας Κριτσιμά, όπου μάλιστα ορισμένοι μιλούν ανοικτά υπέρ της.

Προηγούμενο Άρθρο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΝΤΡΕΑ ΜΙΤΑ – Έπιασε το όριο για το Πανευρωπαϊκο – Πέταξε στα 2,10μ. κάνοντας νεό ατομικό ρεκόρ

Επόμενο Άρθρο

Πρωταθλήτριες στο Μεξικό Παπαμιχαήλ και Serban

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...