Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 15:44

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΝΤΡΕΑ ΜΙΤΑ – Έπιασε το όριο για το Πανευρωπαϊκο – Πέταξε στα 2,10μ. κάνοντας νεό ατομικό ρεκόρ

Ο Αντρέα Μίτα, ο αθλητής του Α.Σ Πρέβεζα ”ΕΥ ΖΗΝ” έδειξε από πολύ νωρίς ότι φέτος θα είναι η χρονιά του και με πολύ δουλειά, η οποία φαίνεται στους αγώνες οι κόποι του ανταμοίβονται.

Στην ημερίδα στίβου που διοργάνωσε στο ΣΕΦ ο ΣΕΓΑΣ, ο Αντρέα Μίτα έκανε το ακατόρθωτο, δηλαδή να πιάσει το όριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2023 στην Κ20.

Ο αθλητής του Α.Σ Πρέβεζα ”ΕΥ ΖΗΝ” κατάφερε να πετάξει πάνω από τα 2,10μ, που ήταν το όριο με αποτέλεσμα να πάρει το ”χρυσό” εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό.

Ο νεαρός άλτης βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ και το ρεκόρ του στον κλειστό, ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 2,15 μ. προκειμένου να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ του.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που πέτυχα το όριο. Η χρονιά πηγαίνει πολύ καλά και αυτό φάνηκε σε όλους τους αγώνες. Το καλοκαίρι θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, που είναι και ο στόχος μου για το 2023. Οι προσπάθειες στα 2,15 μ. ήταν καλές και θεωρώ πως θα μπορούσα να έχω περάσει και σήμερα αυτό το ύψος“, είπε ο αθλητής της Σίλα Γερόντα, που θα κάνει τον τελευταίο του αγώνα στη σεζόν, το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο κλειστού.

Ευχαριστημένη από την επιτυχία του αθλητή της και η προπονήτρια Σίλα Γέροντα, η οποία δήλωσε στο onprevezanews.gr: ”Πιστεύαμε ότι το μεγάλο άλμα και το όριο για το Πανευρωπαϊκό δεν θα αργούσε να έρθει. Ο Αντρέα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το δείχνει από αγώνα σε αγώνα. Έκανε νέο ατομικό ρεκόρ και ταυτόχρονα έπιασε το όριο για το Πανευρωπαϊκό”

Προηγούμενο Άρθρο

Στην Θεσσαλονίκη ο Φιλαθλητικός – Αντιμετωπίζει τον ΟΠΑΘ Περσέα

Επόμενο Άρθρο

Χριστίνα Κριτσιμά: Οι γυναίκες άρχισαν να συζητούν τα αυτοδιοικητικά

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...