Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024, 10:57

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου για τον 26χρονο Γιώργο (video-pics)

Οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της Πρέβεζας έδειξαν για ακόμη μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, απλώνοντας το χέρι στον αγώνα ζωής που κάνει ο 26χρονος Γιώργος.

Ο Γιώργος ο οποίος πάσχει από μία δύσκολο πάθηση όπως αυτή της νευροϊωμάτωσης, αρχές του έτους θα κάνει ένα ακόμη χειρουργείο και ο ποδοσφαιρικός αγώνας έγινε προκειμένου να έσοδα να δοθούν στην οικογένεια προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της επέμβασης.

ΠΑΣ Πρέβεζας και Α.Σ Νικόπολη 2000 αγωνίστηκαν με το τελικό αποτέλεσμα να έχει μικρή σημασία, αφού ο αγώνας είχε καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Το παιχνίδι έγινε το μεσημέρι της Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο της Πρέβεζας ”Αθανασία Τσουμελέκα” και αν και στις κερκίδες βρέθηκαν ελάχιστοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι, ωστόσο είχε προηγηθεί προπώλησει εισιτηρίων.

Συγχαρητήρια τόσο στον Δήμο Πρέβεζας, όσο και στους δύο συλλόγου και τις διοικήσεις τους, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα στην οικογένεια του 26χρονου Γιώργου.

Ο 26χρονος μάλιστα έκανε είσοδο στο γήπεδο μαζί με τους διαιτητές και τους ποδοσφαιριστές των δύο συλλόγων, ενώ ήταν ο ίδιος που κλώτσησε την μπάλα προκειμένου να ξεκινήσει ο αγώνας.

Διαιτητής: Νάστος Ζ.

Βοηθοί: Παναγιώτου Α. – Αντωνίου Α.

Προηγούμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (1 Ιαν- 7 Ιαν 2023)

Επόμενο Άρθρο

Εξαιρετική η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κανάλι Πρέβεζας (Live-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...