Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 2:07

Υποψήφιος με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη για την περιφέρεια ο Δημήτρης Καραμανίδης

Ανακοινώθηκε και επίσημα διά στόματος Αλέξανδρου Καχριμάνη, η συμμετοχή στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου του Δημήτρη Καραμανίδη με το ψηφοδέλτιο ”Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου”.

Ο νυν περιφερειάρχης Ηπείρου έδωσε τα χέρια με τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πρέβεζας Δημήτρη Καραμανίδη, το πρωΐ της Πέμπτης στα γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου.

Μάλιστα ο Αλέξανδρος Καχριμάνης ευχήθηκε στον Δημήτρη Καραμανίδη μέσα από την ανάρτησή του στα social media, ”καλή επιτυχία στην κοινή μας πορεία στην Περιφέρεια Ηπείρου”.

Ο Δημήτρης Καραμανίδης απάντησε με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη Ηπείρου.

Ο Δημήτρης Καραμανίδης στις εκλογές του 2019 είχε κατέβει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Γεωργάκου ”Δήμος της καρδιάς μας” λαμβάνοντας περισσότερους από 700 ψήφους καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Μάλιστα είχε προταθεί για την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, θέση την οποία κατείχε μέχρι την ημέρα της ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου, τον Ιανουάριο του 2022.

Επίσης ο Δημήτρης Καραμανίδης κατείχε την θέση του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού.

Περίπου 6 μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Δημήτρης Καραμανίδης από τον πρώτο βαθμό θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Προηγούμενο Άρθρο

Τη Δ.Ο.Υ Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας Παύλος Φραγκούλης

Επόμενο Άρθρο

Εκ νέου υποψήφιος με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη ο Χρήστος Ματσίρας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...