Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 5:55

Εκ νέου υποψήφιος με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη ο Χρήστος Ματσίρας

Ο Πρεβεζάνος γιατρός Χρήστος Ματσίρας με μια μακρά θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, αποφάσισε όπως αναφέρει και ο ίδιος σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου με το ψηφοδέλτιο του νυν Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Ο Χρήστος Ματσίρας είναι πολύ αγαπητός στην κοινωνία της Πρέβεζας και ένας από τους πιο δραστήριους περιφερειακούς συμβούλους, αφού ως θεματικός αντιπεριφερειάρχης έδινε το παρών σε κάθε κοινωνική εκδήλωση σε κάθε πρόσκληση των συλλόγων, των φορέων και γενικότερα της κοινωνίας εκπροσωπώντας επάξια την περιφέρεια.

Είναι ένας άνθρωπος με τεράστιες γνώσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση πάντα με διάθεση για προσφορά. Ένας ακούραστος άνθρωπος που μέχρι σήμερα έχει σταθεί δίπλα σε κάθε δυσκολία και πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας.

Ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτησή του:

”Επειδή είναι αποτελεσματικός, προσιτός, δυναμικός και πάντα με όρεξη για δουλειά. Επειδή είναι έμπειρος και έχει βάλει από παλιά στόχους που θέλουν χρόνο υλοποίησης και αποφασιστικότητας σε ένα ιδιαίτερα αντίξωο χώρο μιας Ελληνικής Πραγματικότητας. Επειδή με τιμά με μια ανανεωμένη πρόσκληση στις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου. Αποφάσισα, σε αυτήν την τελευταία προσωπική τετραετία ενασχόλησης μου με τα κοινά, να επιδιώξω με την βοήθεια σας και την ψήφο σας να είμαι συνοδοιπόρος του Αλέξανδρου Καχριμάνη σε αυτήν την σταδιακή ανάδειξη της Περιφέρειας μας”.

Προηγούμενο Άρθρο

Υποψήφιος με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη για την περιφέρεια ο Δημήτρης Καραμανίδης

Επόμενο Άρθρο

Εξαιρετική η επιτυχία της δράσης για αδέσποτα σκυλιά – Συνεχίζεται το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...