Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 2:13

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου: «Βελτίωση υποδομών στην περιοχή Ελευθεροχωρίου Φιλιππιάδας» προϋπολογισμού 380.000 ευρώ

Μεταξύ του Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας Αστική Κατασκευαστική Α.Ε. κ. Χρήστο Παπάζογλου υπογράφηκε σύμβαση για το έργο: «Βελτίωση υποδομών στην περιοχή ΕλευθεροχωρίουΦιλιππιάδας».

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014 -2020» με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 379,031 ευρώ.

Στόχος του έργου είναι η αναβάθμιση της περιοχής. Θα κατασκευαστεί Παιδική χαρά, θα γίνουν εργασίες ανάπληασης της Πλατείας, αποκατάστασης του γηπέδου 5Χ5, αλλά και εγκατάστασης φωτισμού. 

«Ένα ακόμη έργο που έχει στόχο την αναβάθμιση της περιοχής του ΕλευθεροχωρίουΦιλιππιάδας μπήκε στην τελική ευθεία υλοποίησης. Αξιοποιώντας κάθε προσφερόμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, συνεχίζουμε τα έργα αναβάθμισης κάθε γωνιάς της πόλης της Φιλιππιάδας αλλά και κάθε Κοινότητας του Δήμου» σημείωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής.

Προηγούμενο Άρθρο

Λουλούδια στον σύλλογο του Μύτικα προσέφερε ο Ιωσήφ Στύλος

Επόμενο Άρθρο

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Ένταξη Νεοφυών Καινοτόμων Γυναικείων Επιχειρηματικών Ομάδων και Νεοφυών Καινοτόμων Γυναικείων ΜμΕ στη Θ.Ε.Α.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...