Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 19:40

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του έργου “Οδοποϊα Δημοτικών Ενοτήτων Λούρου και Ζαλόγγου”

Υπεγράφη σήμερα  μεταξύ του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου και  του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας  κ. Ανδρέα Αναστασόπουλου η σύμβαση κατασκευής του έργου “Οδοποιϊα  Δημοτικών Ενοτήτων Λούρου και Ζαλόγγου προυπολογισμού  150.000,00  ευρώ.

Στο έργο περιλαμβάνονται ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις οδών στις Δ.Ε Λούρου και Ζαλόγγου  με σκοπό να βελτιωθεί η ασφάλεια η προσβασιμότητα και οι συνθήκες κυκλοφορίας  τους καθώς και η επέκταση δυο αγωγών  απορροής ομβρίων υδάτων στην  Τ.Κ  Καναλίου.

Πιο συγκεκριμένα θα ασφαλτοστρωθούν δρόμοι σε διάφορα σημεία των  Τ.Κ Λούρου,  Ωρωπού, Σφηνωτού, Κοτσανοπούλου, Ανω Ράχης, Βρυσούλας Ρεματιάς και Σκιαδά καθώς και  σε  καθορισμένα σημεία των    Τ.Κ Καναλίου, Ριζών και Ν.  Σινώπης.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος δήλωσε σχετικά:

“Δρομολογούμε σήμερα την υλοποίηση ενός   έργου που θα βελτιώσει  σημαντικά  την διέλευση  σε ένα μεγάλο τμήμα του οδικού δικτύου του Δήμου μας.

Οι παρεμβάσεις αυτές θα επιλύσουν χρόνια προβλήματα  -τα οποία έχουν επιδεινωθεί και από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα-  και έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται  ζημιές στα διερχόμενα αυτοκίνητα και γενικότερα να γίνεται δύσκολη η καθημερινότητα εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής.

Η βελτίωση του οδικού δικτύου σε κάθε γωνιά του Δήμου μας αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα και στον σχεδιασμό μας συμπεριλαμβάνονται πολλές ακόμη  παρεμβάσεις , που θα καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος αναγκών και αιτημάτων”.

Προηγούμενο Άρθρο

Απολογισμός Οδικής Ασφάλειας για τον Απρίλιο 2021 στην Ήπειρο

Επόμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Ασταμάτητα δουλεύουν μόνο τα ρολόγια

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...