Τραγωδία στο Αττικόν: Ασθενής επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια και αυτοκτόνησε

Ημερομηνία:

spot_img

Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο Αττικόν το πρωί της Δευτέρας καθώς, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλη Γιαννάκο, ένας ασθενής επιτέθηκε με μαχαίρι σε νοσηλεύτρια και έπειτα έπεσε από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Όπως ανέφερε ο κ. Γιαννάκος στο OPEN, ένας άνδρας που νοσηλευόταν στο καρδιολογικό τμήμα, το οποίο βρίσκεται στον 1ο όροφο, επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά τη νοσηλεύτρια.

Στη συνέχεια πήδηξε στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Η γυναίκα δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές από τον ασθενή, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα.

Η γυναίκα έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της, η οποία παραμένει κρίσιμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως ο άνδρας, ο οποίος ήταν 59 ετών, φέρεται να κρυβόταν πίσω από πόρτα και να επιτέθηκε πισώπλατα στην άτυχη.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ταχεία και πλήρη ανάρρωση εύχεται στη νοσηλεύτρια η διοίκηση του νοσοκομείου.

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για το συμβάν και συμπαραστεκόμαστε στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας, που με αυτοθυσία πασχίζει και προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες», αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου Σ. Αποστολόπουλος.

Στην ίδια ανακοίνωση, η διοίκηση αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και ώρα 5:20 π.μ., η νοσηλεύτρια βάρδιας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από νοσηλευόμενο ασθενή, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του. Η νοσηλεύτρια δέχθηκε άμεσα ιατρική βοήθεια για την συρραφή των θλαστικών τραυμάτων της, υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο δράστης του περιστατικού μετά την αυτοχειρία του, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης».

Ο Κικίλιας ενημέρωθηκε για το περιστατικό

Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Διοικητή του ΠΓΝ «Αττικόν» Σπύρο Αποστολόπουλο, ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας της νοσηλεύτριας που τραυματίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και ζήτησε από τον Διοικητή να της μεταφέρει τις θερμές ευχές του για ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

Πηγή:.cnn.gr

 

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημόσια Παρέμβαση Γιώργου Νίτσα – Από το «Ανάπτυξη για ποιον;» στο «Ανάπτυξη πού;»

Να μην ξεχάσουμε ξανά την Περιφέρεια Όταν πριν από λίγες...

11 χρόνια εμπιστοσύνης – Το Φροντιστήριο Γεωργοκίτσου σε νέο χώρο

11η σχολική χρονιά σε νέο χώρο! Εγγραφές καθημερινά:6947545954 2682089222Τα...

Προσλήψεις μουσικών στο Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου...

«Διεκδικούμε το δικαίωμα στη ζωή» – Κάλεσμα του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας για τα Ιαματικά Λουτρά

Αξιοπρεπείς συντάξεις – Ανακεφαλαιοποίηση των Ταμείων – Επαναφορά 13ης...