Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 23:37

Το ψήφισμα έφερε τον ”διχασμο” – Ένταση μεταξύ Γ. Τρυφωνίδη και Ε. Αυδίκου – Αποχώρησε ο δεύτερος (βίντεο)

Την ώρα που βρίσκονταν στο βήμα ο καρδιολογός Άκης Λάζαρης και μιλώντας προς τους παρευρισκόμενους για το θέμα της ενδεχόμενης μεταφοράς του τμήματος Λογιστικής από την Πρέβεζα στα Γιάννενα, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ του πρώην Βουλευτή Γιώργου Τρυφωνίδη και του καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ευάγγελου Αυδίκου, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αποχωρήσει από την αίθουσα.Αφορμή στάθηκε το σχέδιο ψηφίσματος που έφερε προς συζήτηση στην αίθουσα η Ομάδα Πρωτοβουλίας πολιτών της Πρέβεζας για το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.

Πολλοί διαμαρτυρήθηκαν ότι αυτό ήρθε στα χέρια τους 5 λεπτά πριν την έναρξη της συζήτησης και πως δεν είχαν καν προλάβει να το διαβάσουν, εκφράζοντας και την αντίθετη άποψη για αυτό.

Διαφωνίες για το σχέδιο του ψηφίσματος εξέφρασαν και ο Άκης Λάζαρης, αλλά και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄’Πρέβεζα” Κώστας Λογοθέτης, ο οποίος είναι μέλος της ομάδας Πρωτοβουλίας των πολιτών.

Η ένταση συνεχίστηκε ανάμεσα σε Γιώργο Τρυφωνίδη και Ευάγγελο Αυδίκο με τον δεύτερο τελικά να αποχωρεί από την αίθουσα και φυσικά την συζήτηση.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Πρέβεζα” Κώστας Λογοθέτης βλέποντας την κατάσταση αυτή είπε:”Δεν είναι τυχαίο ότι η Πρέβεζα είναι σε αυτά τα χάλια”, για να συμφωνήσει μαζί του και ο Θανάσης Ηλιόπουλος, ο οποίος είπε ακριβώς (τρις).

Ο κ. Ηλιόπουλος ωστόσο προσπάθησε να συγκρατήσει τον κ. Αυδίκο προκειμένου να μην αποχωρήσει από την συζήτηση, χωρίς να το κατορθώσει.

Ο κ. Αυδίκος ξαναγύρισε για ένα λεπτό και απευθυνόμενος προς το κ. Ηλιόπουλο του είπε: ”Θάναση με προσβάλεις βάναυσα. Ο κ. Τρυφωνίδης ήρθε να πυροδοτήσει την συζήτηση. Κύριε Τρυφωνίδη αν δεν θέλετε να φύγετε.”, ενώ ο κ. Ηλιόπουλος είπε: ”Λυπάμαι για το επίπεδο. Όποιος δεν θέλει να αποχωρήσει από την αίθουσα. Εδώ ήρθαμε να ενωθούμε και όχι να χωριστούμε”.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Γιώργος Τρυφωνίδης: ”Γεμίζουμε 2 λεωφορεία και πάμε Αθήνα να λύσουμε το θέμα του τμήματος Λογιστικής” (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Δήμος Πρέβεζας: ”Κοινή προσπάθεια όλων για να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...