Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 4:49

Γιώργος Τρυφωνίδης: ”Γεμίζουμε 2 λεωφορεία και πάμε Αθήνα να λύσουμε το θέμα του τμήματος Λογιστικής” (βίντεο)

Στο βήμα της αίθουσας της Θεοφανείου και κατά την διάρκεια της συζήτηση για το θέμα της ενδεχόμενης μεταφοράς του τμήματος Λογιστικής στα Γιάννενα, ανέβηκε ο πρώην βουλευτής και πρώην Γεν. Γραμματέας ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ Γιώργος Τρυφωνίδης,

Ο κ. Τρυφωνίδης αν και αρχικά χαιρέτησε την πρωτοβουλία της ομάδας πολιτών, ωστόσο στην συνέχεια είπε ότι δεν γίνεται να ερχόμαστε στην αίθουσα για να στηρίξουμε ένα ψήφισμα το οποίο δεν γνωρίζαμε καν.

”Δεν είναι διάλογος αυτός. Είμαστε σε ένα σοβαρό θέμα που θέλει σοβαρούς χειρισμούς. Εδώ φτιάξατε ένα ψήφισμα, αλλά από την εμπειρία και επιτρέψτε μου να ξέρω, ότι τα ψηφίσματα πάνε στον κάλαθο των αχρήστων. Εμείς θα φύγουμε με την αυτοικανοποίηση ότι κάτι κάναμε και όλα θα μείνουν εδώ” είπε ο κ. Τρυφωνίδης.

Συνεχίζοντας την τοποθέτηση του ο πρώην Βουλευτής Πρέβεζας είπε: ”Πρέπει να συζητήσουμε μορφές αγώνα, όχι να κάνουμε βιαστικές κινήσεις. Εγώ σαν πρώην βουλευτής δεν ρωτήθηκα καθόλου για το ψήφισμα που φέρατε αν και έχετε το όνομά μου μέσα σε αυτό. Αν δε μου το έλεγε ο Κώστας (σημ. Λογοθέτης), στο κουρείο χθες, δεν θα ήξερα απολύτως τίποτα”.

Ακολούθησε σε έντονο τόνο την τοποθέτησή του ο κ. Τρυφωνίδης λέγοντας χαρακτηριστικά: ”Όλοι όσους αναφέρατε θα πρέπει να γεμίσουμε δύο λεωφορεία να πάμε έξω από το υπουργείο και να διεκδικήσουμε να έρθει το Οικονομικό Τμήμα στην Πρέβεζα”.

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτησή του:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Χρήστος Ματσίρας: ”Έχουν γίνει ορισμένες ενέργειες που δεν έχουν φέρει αποτελέσματα για το τμήμα Λογιστικής” (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Το ψήφισμα έφερε τον ”διχασμο” – Ένταση μεταξύ Γ. Τρυφωνίδη και Ε. Αυδίκου – Αποχώρησε ο δεύτερος (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...