Κυριακή, 26 Μαΐου 2024, 23:45

Το Λούνα Παρκ στηρίζει τις προσπάθειες του ΠΑΣ Πρέβεζα

Για πάνω από 40 χρόνια το Λούνα Παρκ που υπάρχει στην Πρέβεζα χαρίζει ατελείωτες ώρες χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους.

Το Λούνα Παρκ στο λιμάνι της πόλης είναι ένα κομμάτι από αυτή, ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει και πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει.

Κάθε χρόνο νέα παιχνίδια και νέες εκπλήξεις για όλους μας και για αυτό υπεύθυνος είναι ο κ. Διονύσης Μεταξάς, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με την διασκέδαση.

Ο κ. Μεταξάς πλέον είναι ένας από εμάς, ό άνθρωπος μας, όλοι τον γνωρίζουμε με το μικρό του όνομα και εκείνος με χαμόγελο μας καλωσορίζει τον χώρο του, ένα χώρο ξεγνοιασιάς.Ο ιδιοκτήτης του Λούνα Πάρκ, χωρίς πολλές κουβέντες, αλλά με πολλές πράξεις, πράξεις τις οποίες δεν θέλει να φανερώνονται στηρίζει και βοηθάει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, στηρίζει σωματεία, στηρίζει συλλόγους της πόλης μας.

Ο κ. Μεταξάς εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει εμπράκτως τις προσπάθειες των διοικήσεων του ΠΑΣ Πρέβεζα, προσφέροντας ποδοσφαιρικό υλικό στην ομάδα μας.

Φέτος ο κ. Μεταξάς προσέφερε στην ομάδα της καρδιάς μας, τα σετ προπόνησης, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ να μπορούν να πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους καθημερινά.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα, ευχαριστεί θερμά τον κ. Διονύση Μεταξά για τα τόσα χρόνιας προσφοράς στον σύλλογο και εύχεται να είναι γερός και να συνεχίσει να προσφέρει απλόχερα την διασκέδαση σε μικρούς αι μεγάλους.

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός – Πρέβεζα: Όσα κρούσματα είχαμε σε έναμιση χρόνο τα έχουμε σε έναν μήνα

Επόμενο Άρθρο

Ο Γιώργος Καραγιώργος συνεχίζει στην άμυνα του ΠΑΣ Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...