Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024, 23:20

Το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα (video)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα της Κυριακής στην αίθουσα της Θεοφανείου το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας ‘’Σπύρος Δήμας’’, παρουσία γονέων, καθηγητών και δεκάδων μαθητών.

Στην κατάμεστη από γονείς και μαθητές αίθουσα της «Θεοφανείου» παρέστη ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, και σύσσωμο το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Δημοτικού Ωδείου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό και καλωσόρισμα από τον κ. Αργυρό, ενώ ο Διευθυντής του Ωδείου Γιώργος Χλίτσιος τόνισε τη σημαντική συνεισφορά του Ωδείου επί 35 συναπτά έτη, στα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας συγκαταλέγεται στα λίγα Ωδεία πανελλαδικά, στα οποία λειτουργούν από τη φετινή χρονιά επίσημες σχολές λαϊκών και παραδοσιακών οργάνων, με τη δυνατότητα αποφοίτησης με κρατικά πτυχία και διπλώματα.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας στην οποία πρόσφεραν ευγενώς τα δώρα τους ο μουσικός οίκος «ρυθμός» της Σοφίας Κυριάκη και το κατάστημα μουσικών οργάνων music Store του Θεόδωρου Τόλη.

Νικητές των δύο δώρων ήταν οι μαθητές του Ωδείου Δημήτρης και Μαριάνα, που έλαβαν τα δώρα από τον διευθυντή σπουδών κ. Χλίτσιο.

Η βραδιά έκλεισε με τη συνάντηση των γονέων με τους καθηγητές του Ωδείου, προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους και τις δυνατότητες που τους προσφέρει η επίσημη μουσική φοίτηση στον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.

Προηγούμενο Άρθρο

Ντεμπούτο για τον Μίτα στις ΗΠΑ

Επόμενο Άρθρο

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου – Ευχαριστήριο στον Βασίλη Βραστό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...