Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 19:19

Το Δάσος της Βαλανιδοράχης και οι δεκάδες καταπατήσεις (φωτογραφίες-βίντεο)

Στην ραδιοφωνική εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδη στο Ράδιο Πρέβεζα 93, φιλοξενήθηκαν ένας εκ των ιδιοκτητών του Δάσους της Βαλανιδοράχης Αχιλλέας Δημάκος και η εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα Μαρία Μάρκου.

Ακούστε τον κ. Δημάκο στο παρακάτω βίντεο:

Ακούστε την κα Μάρκου στο παρακάτω βίντεο:

Το onprevezanews.gr παρουσίασε μια σειρά από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα με την κα Μάρκου να τις αμφισβητεί δημόσια στο προφίλ της στο facebook, χαρακτηρίζοντάς μας ως και ”αντίπαλο ραδιόφωνο”

Δείτε εδώ

Η κα Μάρκου ως εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα, γιατί έτσι παρουσιάζεται σε όλα τα Μ.Μ.Ε ανά την Ελλάδα αμφισβήτησε όλο το φωτογραφικό υλικό λέγοντας ή ότι είναι παλιό ή ότι δεν είναι από το ”Δάσος μας” έτσι έγραψε ”Δάσος μας”, ένα δάσος όπου η ίδια είπε στην εκπομπή ότι έχει να το επισκεφθεί από τον Νοέμβριο, αφού ζει μόνιμα στην Αθήνα.

Έτσι λοιπόν συνεχίζει τον αγώνα από την Αθήνα όπως η ίδια είπε, αμφισβητώντας την δημοσιογραφική μας δουλειά, αφού πρώτα της δώσαμε βήμα, όπως οφείλαμε (έτσι κάνουμε ανέκαθεν), μας ”ευχαρίστησε” με τον καλύτερο τρόπο στο προφίλ της.

Επειδή μετά από 30 χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας δεν ανέχομαι από τον οποιονδήποτε να αμφισβητεί την δουλειά που κάνω, ξαναπήγα σήμερα και πέρασα το Δάσος των 2000 στρεμμάτων από τη μία άκρη έως την άλλη.

Ας μας απαντήσει η κα Μάρκου ως εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα, που τόσο νοιάζεται για το Δάσος της Βαλανιδοράχης, πως εννοεί τον χαρακτηρισμό ”νοιάζομαι”.

Αφήνοντας τον οποιονδήποτε:

  • να αφήνει μπάζα όπου βρει
  • να κάνει περιφράξεις όποιος θέλει όπου θέλει, οριοθετώντας δικά τους μικρά κτήματα μέσα στα οποία φυτεύουν ελιές
  • να κάνει ελεύθερο κάμπιγκ, στήνοντας σκηνές απέναντι από την Θάλασσα
  • να κατασκευάζει στάνες για πρόβατα και κατσίκια

Αν αυτό εννοεί ”νοιάζομαι” και το Δάσος να το πάρει το κράτος και να υπάρχουν δεκάδες που κάνουν ΄ότι θέλουν όπου θέλουν, τότε σύμφωνα με τα λεγόμενά της να πάμε σε όλα τα Δάση Natura και να στήνουμε στάνες, και όλα τα παραπάνω.

Επίσης επειδή ρωτηθήκατε για την συμβολή του Δήμου στο Δάσος, απαντήσατε ότι η Δημοτική αρχή δεν έχει κάνει το παραμικρό, αφήνοντας και εκεί ορισμένα πράγματα να αιωρούνται.

Αν δε το γνωρίζεται ο Δήμος δεν έχει οποιαδήποτε δικαιοδοσία εφόσον δεν είναι δημοτική έκταση.

Οπότε αν εσείς που νοιάζεστε τόσο για το Δάσος να μείνει στο Ελληνικό Δημόσιο, διώξτε πρώτα όλους εκείνους που το έχουν καταπατήσει και μετά να λέτε νοιάζομαι.

Η καλύτερη οδός διεκδίκησης είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια και όχι τα ραδιόφωνα και οι εφημερίδες…(φιλική συμβουλή).

Υ.Γ. Είναι κρίμα να χαρακτηρίζεται ένας δημοσιογράφο που σας φιλοξένησε για να ακουστεί και η δική σας άποψη, χωρίς καν να τον γνωρίζετε.

Γιάννης Βασιλειάδης

Δείτε τώρα το βίντεο και πείτε μας αν είναι ή όχι το Δάσος της Βαλανιδοράχης με φωτογραφίες και βίντεο σημερινές και ”θαυμάστε” το…ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ;


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Δάσος Βαλανιδοράχης: Η άποψη της Επιτροπής Αγώνα (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

200.000€ για εργασίες όμβριων υδάτων σε Καναλάκι, Κυψέλη και Μεσοπόταμο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...