Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024, 0:57

ΤΟΜΥ και ΚΥ Πρέβεζας ευαισθητοποιούν και ενημερώνουν τους πολίτες για τον καρκίνο του μαστού

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η 1η ΤΟΜΥ Πρέβεζας σε συνεργασία με το Κ.Υ. Πρέβεζας, πραγματοποίησε δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών για τον Καρκίνο του Mαστού. Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, ο οποίος έχει οριστεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Ενδεικτικά πραγματοποιήθηκαν:

– Ομιλίες στις Κοινότητες Λούρου και Καναλίου, στο ΚΑΠΗ Πρέβεζας, στο προσωπικό των Δικαστηρίων και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας.

– Διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού στα εμπορικά καταστήματα και σε Δημόσιες Υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας.

– Ανοιχτή ενημερωτική δράση στο ιστορικό κέντρο Πρέβεζας.

Η διεπιστημονική ομάδα της ΤΟΜΥ Πρέβεζας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Πρέβεζας καθώς και τον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας, για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Εκφράζει, επίσης, τις θερμές της ευχαριστίες στο ΚΕΠ Υγείας, το ΚΗΦΗ, το ΚΑΠΗ, το τμήμα Πρόνοιας, το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών ευπαθών ομάδων, εθελοντών, φίλων και ιατρών “Μαζί” ΠΡΕΒΕΖΑΣ, που ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί της.

Η ΤΟΜΥ και το Κέντρο Υγείας Πρέβεζας βρίσκονται κοντά στους πολίτες του Δήμου, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ).

Ευαισθητοποιούν και ενημερώνουν τον τοπικό πληθυσμό με συνεχείς δράσεις σχετικά με την υγεία, την έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Σε συνεργασία με εξειδικευμένο σύμβουλο για την υποστήριξη των δράσεων μικροκινητικότητας προχωρά ο Δήμος Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Τους τοπικούς Αγίους τιμά η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...