Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 16:22

Σ.Κ. Νικόπολη: Ανασκόπηση αγωνιστικής περιόδου 2019-2020

Έπειτα από την απόφαση 2345/2020 της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. και την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων,  η φετινή αγωνιστική περίοδος έλαβε κι επίσημα τέλος για τα αγωνιστικά και μη αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας.

Αυτό που βιώνουμε είναι κάτι πρωτοφανές και μας λυπεί ιδιαιτέρως η αναγκαστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων. Ωστόσο συμφωνούμε με την απόφαση της ένωσης μας καθώς η υγεία των αθλητών, θεατών, επιτελείων και συνεργατών αποτελούν προτεραιότητα.

 • Σε ότι αφορά το ανδρικό τμήμα, η ομάδα μας με προπονητή τον Σπύρο Πολίτη ,μόνο με δικά της παιδιά, με μικρό μέσο όρο ηλικίας, κατάφερε ,παρά τις δύσκολες συνθήκες ,και εξασφάλισε την παραμονή της στο Νότιο όμιλο της Α΄ κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.. Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τους παίκτες και το προπονητικό team της ανδρικής ομάδας για τις προσπάθειές τους στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε..
 • Αυτό για το οποίο αισθανόμαστε χαρούμενοι είναι ότι και φέτος συμμετείχαν στις προπονήσεις των Ακαδημιών του συλλόγου μας πάνω από 200 παιδιά, στο σύνολό τους, αγόρια και κορίτσια, και ευχόμαστε μια ανάλογη συμμετοχή και τη νέα αγωνιστική χρονιά. Σε ότι αφορά τα τμήματα υποδομής:
  • Η εφηβική ομάδα, με προπονητή τον Σπύρο Πολίτη έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου έχασε από τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα
  • Η παιδική ομάδα, με προπονητή τον Θεόφιλο Λιόντο κατάφερε, πριν την αναγκαστική διακοπή των πρωταθλημάτων, να εξασφαλίσει αήττητη την 1η θέση στον όμιλο της και να κερδίσει στον αγώνα μπαράζ τον ΠΑΣ Ιωνικό ‘80
  • Η ομάδα προμίνι (παιδιά γεννημένα το 2007) με προπονητή τον Θεόφιλο Λιόντο έφτασε μέχρι την Β’ φάση του τουρνουά
  • Η ομάδα μίνι (παιδιά γεννημένα το 2006) με προπονητή τον Μιχάλη Παπαμιχαήλ κατάφερε, πριν την αναγκαστική διακοπή των πρωταθλημάτων, να είναι αήττητη και πρώτη στον όμιλο της.
  • Η ομάδα των κορασίδων, με προπονητή τον Κώστα Αντύπα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του πρωταθλήματος (με κορίτσια γεννημένα από το 2005 μέχρι το 2009) .
  • Επίσης, στο πρωτάθλημα Παίδων , συμμετείχαμε και με δεύτερη ομάδα (παιδιά γεννημένα το 2005 και 2006) με προπονητή τον Μιχάλη Παπαμιχαήλ , με σκοπό να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις.
 • Λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και επισκέψεις των τμημάτων υποδομής μας.
  Επιπλέον, λόγω της πρόωρης λήξης των προπονήσεων των τμημάτων της Ακαδημίας, ΕΝΗΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ότι όσοι γονείς έχουν πληρώσει ετήσια συνδρομή, το αντίστοιχο αυτό πόσο ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. Παρακαλούμε επίσης, όσοι οφείλουν συνδρομές μέχρι και το Φεβρουάριο 2020, να προβούν στην άμεση εξόφληση των υποχρεώσεών τους.
 • Κλείνοντας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που βοήθησαν το σύλλογό μας:
 • τους φίλους της ομάδας μας για την αμέριστη στήριξή τους ,
 • τους χορηγούς μας, οι οποίοι, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε στάθηκαν αρωγοί και στήριξαν το Σύλλογό μας,
 • Την ιατρική ομάδα του Συλλόγου μας και συγκεκριμένα τον φυσικοθεραπευτή Νικόλαο Γ. Καβάγια , για την συνεχή τους παρουσία σε όλους τους αγώνες της ανδρικής ομάδας μας,
 • ενώ τέλος ευχαριστούμε τους γονείς όλων των παιδιών που εμπιστεύτηκαν τη διοίκηση και το προπονητικό team του συλλόγου.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.

Προηγούμενο Άρθρο

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ στο Ράδιο Πρέβεζα 93 και στην εκπομπή Group Therapy

Επόμενο Άρθρο

Τέλος τα πλαστικά μιας χρήσης από 1η Ιουλίου – Τι αλλάζει για τους καταναλωτές

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...