Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024, 9:45

Σύσκεψη για το Νοσοκομείο της Πρέβεζας

Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη με τη συμμετοχή του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου, του διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Σκανδάλη, των Δημοτικών Συμβούλων κ. Αθανάσιου Ανωγιάτη και κ. Κωνσταντίνου Κύρλα καθώς του προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Αθανάσιου Αυδίκου.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της συζήτησης που προηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο και τη λήψη απόφασης συγκρότησης  διαπαραταξιακής Επιτροπής για την προώθηση των θεμάτων που αφορούν το Νοσοκομείο αλλά και τη διεκδίκηση ανέγερσης νέου Νοσοκομείου.

Μεταξύ άλλων τέθηκαν τα ζητήματα της κάλυψης θέσεων ιατρών με μόνιμο και επικουρικό προσωπικό, η ενίσχυση με επικουρικό νοσηλευτικό και διοικητικό  προσωπικό, ο  Οργανισμός του Νοσοκομείου καθώς  και η  διεκδίκηση πρόσθετων πόρων προκειμένου  σε συνδυασμό με τη δωρεά του Ιδρύματος  “Παύλος Γιαννακόπουλος” να επιτευχθεί η συνολική αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων του Νοσοκομείου.

Η επόμενη συνάντηση της διαπαραταξικής Επιτροπής του Δήμου θα πραγματοποιηθεί με τη Διοίκηση της  6ης ΥΠΕ  και θα ακολουθήσει  αντίστοιχη διαδικασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Αλλαγή όλων των φωτιστικών στην παραλία Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Σταυρίνας Καρά «Η θάλασσα μέσα μου» Δημοτική Πινακοθήκη Πρέβεζας «Γιάννης Μόραλης» – Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...