Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024, 18:25

Συνεργασία της ΛΕΚ Πρέβεζας με το King Baudouin Foundation

Με ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας , ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το King Baudouin Foundation κατόπιν επιλογής πρότασης της λέσχης για υλοποίηση προγράμματος δράσης. Μια συνεργασία μεγάλης βαρύτητας και διεθνούς κύρους.

Το Ίδρυμα King Baudouin είναι ένα ανεξάρτητο και πλουραλιστικό ίδρυμα κοινής ωφέλειας, το οποίο εργάζεται για τη βελτίωση της κοινωνίας για περισσότερα από 40 χρόνια. Επιδιώκει να αλλάξει την κοινωνία προς το καλύτερο και επενδύει σε έργα και άτομα που εμπνέουν.

Αποστολή του Ιδρύματος King Baudouin είναι να συμβάλει στην οικοδόμηση μιας καλύτερης κοινωνίας στο Βέλγιο, στην Ευρώπη και αλλού στον κόσμο. Το Ίδρυμα ιδρύθηκε το 1976, με την ευκαιρία της 25ης επετείου της βασιλείας του Βασιλιά Μπωντουέν και τελεί υπό την τιμητική Προεδρία της Βασίλισσας Ματθίλδης από το 2015.

Το Ίδρυμα είναι φορέας αλλαγής και καινοτομίας, εξυπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον και αυξάνοντας την κοινωνική συνοχή. Προσπαθεί να μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπό μας μέσω

της δημιουργίας ικανοτήτων σε οργανισμούς και ατόμων που συμβάλλουν στην οικοδόμηση μιας καλύτερης κοινωνίας.

Συνδράμει ιδιώτες, εταιρείες ή οργανισμούς φιλανθρωπικού και

εθελοντικού χαρακτήρα που επιθυμούν να αναλάβουν δράση για το κοινό καλό σε οποιαδήποτε ήπειρο και σε οποιονδήποτε τομέα γενικού συμφέροντος, ιδίως μέσω της ιδρυτικής ιδιότητας μέλους της συμμαχίας Myriad alliance for borderless giving- για δωρεές χωρίς σύνορα.

Τα προγράμματά είναι μακροπρόθεσμα και καλύπτουν διάφορους τομείς:

  • Κοινωνική δικαιοσύνη και φτώχεια
  • Υγεία
  • Κληρονομιά και πολιτισμός
  • Κοινωνική δέσμευση
  • Διεθνής
  • Εκπαίδευση και ανάπτυξη ταλέντων
  • Ευρώπη
  • Κλίμα, περιβάλλον και βιοποικιλότητα.

 

Προηγούμενο Άρθρο

«Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας»

Επόμενο Άρθρο

Με επιτυχία η εσπερίδα με θέμα «Έμφυλη Βια:Πρόληψη και Αντιμέτωπιση»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...