Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 15:41

Συνάντηση με τους κατοίκους στο Άνω Κοτσανόπουλο πραγματοποίησε κλιμάκιο της “Ανάπτυξης Τώρα”

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα”, στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου και υλοποίησης της απαραίτητης διαβούλευσης για τη διαμόρφωση του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου Πρέβεζας για την επόμενη επταετία, ξεκίνησε από το Σαββακύριακο που μας πέρασε συναντήσεις με κατοίκους των χωριών του Δήμου.

Κλιμάκιο της “Ανάπτυξης Τώρα” αποτελούμενο από τον επικεφαλής της παράταξης Γιώργο Νίτσα, τον δημοτικό σύμβουλο Ιωσήφ Στύλο και το μέλος της παράταξης Σταύρο Μιχάλη, πραγματοποίησε συνάντηση με τους κατοίκους στο Άνω Κοτσανόπουλο.Το κλιμάκιο της “Ανάπτυξης Τώρα” άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των κατοίκων, τα κατέγραψε και διαπίστωσε για ακόμη μια φορά τη δυστοκία και την αδιαφορία της δημοτικής αρχής να δώσει σοβαρές λύσεις. Δεσμεύτηκε πως θα μεταφέρει τα προβλήματα με θεσμικό τρόπο και στο δημοτικό συμβούλιο.

Παράλληλα ο επικεφαλής της “Ανάπτυξης Τώρα” Γιώργος Νίτσας, ανέλυσε διεξοδικά τη στρατηγική της παράταξης για τις κοινότητες του Δήμου Πρέβεζας και το σχεδιασμό που θα υλοποιηθεί, όταν δοθεί η εμπιστοσύνη της διακυβέρνησης του Δήμου στην παράταξή του.

Στον υπό διαμόρφωση Στρατηγικό Σχεδιασμό εξάλλου της παράταξης υπάρχει ενότητα με τίτλο “Ζωντανά χωριά στο Δήμο Πρέβεζας”, με προτάσεις για το ξεχωριστό τεχνικό πρόγραμμα των κοινοτήτων, τη διαχείριση της ΣΑΤΑ και προτάσεις για το δημογραφικό και την άρση των ενδημοτικών ανισοτήτων για να ζωντανέψουν και πάλι οι κοινότητες του Δήμου.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο οι επισκέψεις σε κοινότητες του Δήμου και οι συναντήσεις με κατοίκους θα συνεχιστούν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (5): Ο ”σοφός” πρύτανης και το νέο think tank του Αλέξη Τσίπρα

Επόμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα: “Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε για το πανεπιστημιακό τμήμα – Κάποιοι πρέπει να απολογηθούν στην κοινωνία της Πρέβεζας”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...