Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023, 14:00

Στροφή στο Μέλλον – Καλή επιτυχία στους μαθητές που ρίχνονται στην μάχη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Η Δημοτική Παράταξη «ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που ξεκινούν την μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η ολοκλήρωση μιας κοπιώδους προσπάθειας ετών, από εσάς και τις οικογένειές σας, παίρνει τέλος.

Με όπλα σας τη γνώση, την ψυχραιμία και την πίστη δίνετε τον αγώνα να κατακτήσετε έναν από τους πρώτους στόχους σας και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Προσπαθήστε να φτάσετε όσο ψηλότερα μπορείτε.

Πολύτιμη συμπαράσταση στην προσπάθεια σας, η αγάπη των γονιών σας και η στήριξη των καθηγητών σας, που αξίζουν το σεβασμό και την αγάπη σας.

Όμως η μείωση του αριθμού των εισακτέων στα ΑΕΙ κατά 9.021 από πέρυσι, η ελάχιστη βάση εισαγωγής και οι νέοι συντελεστές βαρύτητας, επιβεβαιώνουν πως κάποιοι εργάζονται μεθοδικά για τη συρρίκνωση της δημόσιας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, βάζοντάς σας σημαντικά εμπόδια εισαγωγής σε αυτή.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις σίγουρα είναι μια σημαντική δοκιμασία, παραμένουν όμως μια σημειακή χρονικά δοκιμασία. Τα όνειρα και οι ευκαιρίες δεν σταματούν εδώ και κανείς δεν μπορεί να στερήσει τα ταλέντα και τα όνειρά σας. Όσα εμπόδια και αν μπαίνουν στον δρόμο σας, να συνεχίσετε με πίστη, υπομονή και επιμονή στον στόχο σας, για ένα καλύτερο μέλλον.

Καλή σας επιτυχία!!!

Πρέβεζα 2/6/2022

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Στροφής στο Μέλλον»

Ευκλείδης Φονταράς

Βασίλης Κωστούλας

Αθανάσιος Ανωγιάτης

Παναγιώτης Λελοβίτης


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νικόλαου Γεωργάκου για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Επόμενο Άρθρο

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...