Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023, 20:59

Στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο το νέο Δ.Σ της χορωδίας Πρέβεζας “Αρμονία”

Σε συνέχεια των εθιμοτυπικών επισκέψεων που πραγματοποίησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της χορωδίας Πρέβεζας “Αρμονία” και κλείνοντας το έτος, τα μέλη του επισκέφθηκαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, κ. κ. Χρυσόστομο, στα γραφεία της Μητρόπολης.

Μετά από σύντομη, αλλά περιεκτική συζήτηση με τον Σεβασμιότατο σχετικά με το κτιριακό θέμα και τον προγραμματισμό της χορωδίας για τη νέα χρονιά, τα μέλη του Δ.Σ. του πρόσφεραν ένα μικρό δώρο και του εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την πολύτιμη βοήθειά του τα προηγούμενα χρόνια καθώς και την ελπίδα ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός της προσπάθειάς τους.

Ο Σεβασμιότατος, από την πλευρά του, τους πρόσφερε ως δώρο την εικόνα της “Σύναξις πάντων των εν τη Ιερά Μητροπόλει Νικοπόλεως κ Πρεβέζης διαλαμψάντων Αγίων”, εκφράζοντας την επιθυμία να τοποθετηθεί στα νέα γραφεία της χορωδίας στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης.

Τέλος, τα μέλη του Δ.Σ. έλαβαν την ευλογία του Σεβασμιότατου και του ευχήθηκαν μακροημέρευση και υγεία.

Προηγούμενο Άρθρο

Η ομαδα ΔΙΑΣ ψάχνει το παιδί με την ευχή για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα

Επόμενο Άρθρο

Οι ευχές των παιδιών στο Νεραϊδόσπιτο του Δήμου Πρέβεζας (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Επιτροπή Πρέβεζα Ιστορία-Πολιτισμός-Περιβάλλον – Εκδήλωση για την ανάδειξη της προσωπικότητας του Επισκόπου Ρωγών και Κοζύλης

Η Επιτροπή Πρέβεζα Ιστορία-Πολιτισμός-Περιβάλλον και η Τοπική Κοινότητα Νέας Κερασούντας, διοργανώνουν […]

«Περιοδεύων Ισπανόφωνος Κινηματογράφος» στην Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας με την ταινία “ Che. Un hombre nuevo -Τσε, ένας καινούριος άνθρωπος”

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας πιστή στην προβολή ταινιών με κινηματογραφικό […]