Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 10:30

Πρωτιά με την πρώτη για το Σ.Δ.Ε. Πρέβεζας!

Το 1ο βραβείο Πανελλαδικά από όσα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας συμμετείχαν στο περιβαλλοντικό πρόγραμμα ECO2MOBILITY απέσπασε το ΣΔΕ Πρέβεζας.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήραν μέρος στο πρόγραμμα και κυρίως στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό, Δώρα Παπαλάμπρου, καθώς, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την έναρξη του προγράμματος μέχρι την υλοποίησή του και την ανάρτηση-αποστολή των εργασιών που επρόκειτο να αξιολογηθούν, οργάνωσε τους μαθητές σε ομάδες εργασίας και αυτοί με τη σειρά τους ανταποκρίθηκαν με όρεξη, ενδιαφέρον και περίσσιο κέφι.

Οι μαθητές του σχολείου μας έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου, έχουν προτάσεις για τη βελτίωση της καθημερινής τους ζωής και όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον. Ευχόμαστε και ελπίζουμε ο Δήμος Πρέβεζας να λάβει υπ’ όψη του τις προτάσεις τους προκειμένου να ζούμε όλοι μας σε ένα καλύτερο περιβάλλον.

Το ΣΔΕ Πρέβεζας, στα πλαίσια του προγράμματος Eco2mobility που συμμετείχε ασχολήθηκε, με ανακύκλωση μπαταριών, φύτευση και μεταφύτευση φυτών και κομποστοποίηση. Επίσης, διοργάνωσε και ποδηλατική βόλτα, με σκοπό την ενθάρρυνση της πράσινης μετακίνησης και την ενημέρωση των πολιτών για τις δράσεις του.

Συνεχίζουμε τις δράσεις – Πραγματοποιούμε τα όνειρά μας


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Δικαστήριο ακύρωσε διαταγής τραπεζικής πληρωμής για Πρεβεζάνo δανειολήπτη

Επόμενο Άρθρο

Σταθερή η κατάσταση του 22χρονου – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...