Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:39

Σταθερή η κατάσταση του 22χρονου – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα (βίντεο)

Η ώρα ήταν 12.45 το μεσημέρι της Δευτέρας στον παραλιακό δρόμο, προς το Μνημείο του Ναύτη στην Πρέβεζα, όταν η πορεία ενός δικύκλου με οδηγό έναν 22χρονο, σταμάτησε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο νεαρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσε κράνος, να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, η πορεία του δικύκλου, που ακόμη εξετάζεται ξέφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε με ταχύτητα στο σταθμευμένο Ι.Χ.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφέρει τον 22χρονο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, ο οποίος ήταν σε κατάσταση σοκ.Οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών στο Νοσοκομείο Πρέβεζας έκαναν λόγω για σοβαρές κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις, ενώ κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Άρτας.

Ο 22χρονος διασωληνώθηκε και έφτασε στο Νοσοκομείο Άρτας περίπου στις πέντε εκεί όπου τον περίμενε ομάδα ιατρών προκειμένου να εκτιμήσουν εκ νέου την κατάστασή του.

Ο νευροχειρουργός που τον εξέτασε έκρινε την αναγκαία παρακολούθηση του 22χρονου στην μονάδα εντατικής θεραπείας, με τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Πρωτιά με την πρώτη για το Σ.Δ.Ε. Πρέβεζας!

Επόμενο Άρθρο

Πρόταση για τη διαμόρφωση της πλατείας Ν.Σαμψούντας κατέθεσε στο Πράσινο Ταμείο ο Δήμος Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...