Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024, 11:58

Πρέβεζα: Πλήθος κόσμου συνόδευσε την εικόνα της Παναγίας στην λιτανεία

Μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα και με την παρουσία πλήθους πιστών που από νωρίς “κατέκλυσαν” τον πεζόδρομο και την παραλία της Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας στην κορύφωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων του Δεκαπενταύγουστου.

Μόνιμοι κάτοικοι αλλά και εκατοντάδες επισκέπτες παρακολούθησαν τον Εσπερινό που τελέστηκε στο Ναό της Παναγίας των Ξένων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου και στη συνέχεια τη λιτάνευση της εικόνας.

Η Φιλαρμονική “Ορφέας” συνόδευσε την πομπή, ενώ το κορυφαίο αυτό θρησκευτικό γεγονός τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους οι βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης και Κώστας Μπάρκας, ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος,,ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γούσης,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Δαρδαμάνης, ο περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Φραγκούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Μπαΐλης και Γιώργος Νίτσας, οι διοικητές σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος πιστών.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Τέννις: Δύο νέοι τίτλοι για τον Πρεβεζάνο Στέφανο Πουρναρόπουλο στα Koufalia Cup

Επόμενο Άρθρο

Θανάσης Ανωγιάτης: Με αφορμή την πρόσληψη Γενικού Διευθυντή στη ΔΕΥΑΠ – Για μία ακόμη φορά η Δημοτική αρχή εκπλήσσει αρνητικά

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...