Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024, 9:58

Πολιτική εκδήλωση από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα

Σε μια ιδιαίτερα επιβαρυμένη περίοδο τόσο από την εξέλιξη του πολέμου στην Ουκρανία, όσο και την εσωτερική γκρίζα πραγματικότητα της ακρίβειας και της πανδημίας, της ανασφάλειας και των αδιεξόδων επιλογών της κυβέρνησης, οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ του δήμου Πρέβεζας και η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας διοργανώνουν ανοιχτή προσυνεδριακή Εκδήλωση – Συζήτηση με θέματα τα πολιτικά επίδικα της εποχής μας και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την Παιδεία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 31 Μαρτίου και ώρα 08:00 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Όαση» του Δήμου Πρέβεζας με κεντρικούς ομιλητές τον Κώστα Γαβρόγλου ,πρώην Υπουργό Παιδείας και την Μερόπη Τζούφη, Βουλευτή Ιωαννίνων και αναπληρώτρια τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο διάλογος που έχει ανοίξει εδώ και καιρό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τους πολίτες, τους φορείς και συνολικά την κοινωνία, εξελίσσεται και μεγαλώνει.

Είναι ξεκάθαρη και επιτακτική ανάγκη της κοινωνίας να αντιδράσει στην ολομέτωπη επίθεση που δέχεται, καθώς προχωρά το ακραίο νεοφιλελεύθερο σχέδιο που συρρικνώνει ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, που ξεθεμελιώνει το κοινωνικό κράτος και ιδιωτικοποιεί βασικά και απαράγραπτα δημόσια αγαθά.

Είναι ξεκάθαρη και επιτακτική επίσης η ανάγκη των εργαζομένων, των πολιτών και των φορέων τους  να συγκροτήσουν ένα μέτωπο Αντίστασης που θα ανατρέψει την κατάσταση και θα τροχοδρομήσει τις πολιτικές εξελίξεις σε άλλες κατευθύνσεις.

Σε δρόμους που θα υπερασπίζουν αυτονόητα και απαράγραπτα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, που θα μεροληπτούν υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας και των αδύναμων, που θα εμποδίζουν  αδιέξοδα και αποκλεισμούς, που θα δίνουν Ελπίδα για το μέλλον.

Αυτούς τους δρόμους ακολουθεί  ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και σε αυτή τη διαδρομή καθένας μας έχει και θέση και ρόλο.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ήττα στο ταϊ μπρέικ για τον Α.Ο Πρέβεζας με 3-2 από τον Ερμή Ηγουμενίτσας (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Υπενθύμιση υποβολής αίτησης για συμμετοχή στις εξετάσεις του Πρότυπου Γυμνασίου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...