Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 11:25

Ήττα στο ταϊ μπρέικ για τον Α.Ο Πρέβεζας με 3-2 από τον Ερμή Ηγουμενίτσας (φωτογραφίες)

Έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Α.Ο. Πρέβεζας, αφού για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ηττήθηκε από τον Ερμή Ηγουμενίτσας με 3-2 στα σετ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των παιχτών της Πρέβεζας, με αποτέλεσμα να κερδίσουν τα δύο πρώτα σετ 25-22 και 25-23, φτάνοντας γρήγορα στο 2-0.Στην συνέχεια οι αθλητές του Νίκου Ρούσου, άλλαξαν τακτική, μείωσαν τα λάθη και με όμορφες ενέργειες τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, κατάφεραν και κέρδισαν τα δύο επόμενα σετ με 25-22 και 25-20, φτάνοντας το παιχνίδια στο 2-2 με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο τάϊ μπρέικ.Εκεί παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Α.Ο Πρέβεζας, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 15-13 και μαζί και την πολύτιμη νίκη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά την ήττα του Α.Ο. Πρέβεζας, οι παίκτες του Νίκου Ρούσου έδειξαν ότι έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους και με συνεχή και δυνατή προσπάθεια στο σύντομο μέλλον θα καταφέρουν πολλά πράγματα.

Τέλος να πούμε ότι τον αγώνα παρακολουθήσαν από τις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας, η πρόεδρος του Φιλαθλητικού Ιφιγένεια Τέφα, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Πέτρος Παπαδόπουλος και παίκτριες, καθώς επίσης και ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Διαιτητές: Φλούδας, Αποστόλου

Α.Ο. Πρέβεζας (Ρούσος Νίκος): Μπούτσι, Πάτσης, Ρούσος, Σταγογιαννάκης, Τσάρας, Βρυώνης, Παππάς, Κωστούλας, Χριστοφοριάδης, Τσούτσης.

Ερμής Ηγουμενίτσας: Νίκου Ν., Ψαράς, Μπότσης, Σβεντζούρης, Κιαπές, Νίκου Π., Βαμβέζος, Μένι, Μπαλαμάτσιας, Γούλας, Τσόλης.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

”Μπαμπάδες… εν δράσει” – Η Νικόπολη είναι μια τεράστια οικογένεια

Επόμενο Άρθρο

Πολιτική εκδήλωση από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...