Ποιος δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης διαχωρίζει την θέση του από την επιστολή κατά του ΕΥΡΥΤΟΥ;

Ημερομηνία:

Την Παρασκευή 5 Μαρτίου δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης υπέγραψαν μία κοινή επιστολή προς τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, να συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να δηλώσουν από κοινού της διαφωνία τους σχετικά με τον ερχομό του γκραφίτα ΕΥΡΥΤΟΥ (καλεσμένος του προέδρου της Κοινότητας Καμαρίνας Θεόδωρου Δράκου), προκειμένου να δημιουργήσει γκράφιτι με φιγούρες Ηρώων του 1821.

Στην κοινή επιστολή με πρωτοβουλία της Λαϊκής Συσπείρωσης Πρέβεζας υπάρχουν οι υπογραφές των δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης, της Στροφής στο Μέλλον, της Δημοτικής Ανατροπής (πλην του ανεξάρτητου πλέον Ηλία Αλεξανδρή), -που ξεκαθάρισε την θέση του κάνοντας λόγω ότι εν αγνοία του μπήκε η υπογραφή του- , των συμβούλων της Δημοτικής Συνεργασίας, πλην ενός.

Η Ανάπτυξη Τώρα ζήτησε να κληθούν πρεβεζάνοι καλλιτέχνες (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Χρήστου Μπαϊλη ακούει στο όνομα Παύλος Σαραμπασίνας, ο οποίος σύμφωνα με το prevezabest φέρεται να έχει δηλώσει:

“Εμένα, δεν με ενδιαφέρουν οι πολιτικές καταβολές του οποιουδήποτε, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν καλλιτέχνη και δη νεαρό παιδί που στοχοποιείται κατά αυτόν τον τρόπο”

Για ορισμένους που γνωρίζουν και άλλοι ακόμα να αναρωτιούνται για την στάση του Παύλου Σαραμπασίνα, είναι ότι ακόμη και στα δημοτικά συμβούλια ο ίδιος, στα περισσότερα εκ των οποίων έχει πάρει το μέρος της Δημοτικής Αρχής.

Αυτό ωστόσο φαίνεται και από τα πρακτικά των συζητήσεων στα δημοτικά συμβούλια.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελέσματα Αρχαιρεσιών Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας 2026 – Η σύνθεση των νέων οργάνων διοίκησης

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 14 Ιουνίου 2026 οι αρχαιρεσίες του...

Κατάμεστη η Δημοτική Πινακοθήκη στην παρουσίαση του βιβλίου «Η ΙΙΙ Ελληνική Ορεινή Ταξιαρχία» του Χρήστου Τάρταρη (Pics)

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το...

Με μεγάλη επιτυχία το «Empower Forward – Women in Sports» στην Πρέβεζα: Μία γιορτή αθλητισμού, συμμετοχής και έμπνευσης (pics)

Μία ξεχωριστή αθλητική γιορτή, γεμάτη ενέργεια, χαμόγελα και δυνατά...

Το Θεσπρωτικό τίμησε τον ήρωα αστυνομικό Χρήστο Μάτη – Οδός με το όνομά του για να μείνει η μνήμη του ζωντανή

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου 2026...