Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 9:41

Σύλλογος τριτέκνων – Ξέχασαν να ευχαριστήσουν την ΔΕΑΥ Πρέβεζας για τις μειώσεις στα τέλη

Πριν από δύο ημέρες ο σύλλογος Τριτέκνων Πρέβεζας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τα τοπικά Μ.Μ.Ε, (εκτός onprevezanews.gr). που ευχαριστεί δημόσια τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο για την έκπτωση στα τέλη ύδρευσης-αποχέτευσης για το έτος του 2021, χωρίς να αναφέρεται πουθενά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Φώτης Ζέρβας.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Ο Σύλλογος τριτέκνων με επιστολή του ευχαριστεί δημόσια τον Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους για μία απόφαση που δεν πάρθηκε ποτέ από το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΑΥ Πρέβεζας και έχει να κάνει τις μειώσεις των τελών εκτός από τους Πολύτεκνους και τα ΑμΕΑ, και τους τρίτεκνους.

Την ανακοίνωση αυτή μάλιστα είχε κάνει ο πρόεδρος της επιχείρησης Φώτης Ζέρβας στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Ράδιο Πρέβεζα 93 και τον Γιάννη Βασιλειάδη την 1η Μαρτίου.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Ορισμένα πράγματα θα πρέπει να ακούγονται με το όνομά τους, μόνο που από την ανακοίνωση του συλλόγου έλειπε αυτό του Φώτη Ζέρβα και των υπολοίπων μελών, όπου εκτός από Δημοτικοί Σύμβουλοι συμμετέχουν και απλοί πολίτες.

Βεβαίως και είμαστε υπέρ των μειώσεων σε ομάδες και συλλόγους που το έχουν πραγματικά ανάγκη, και σε αυτό το θέμα η ΔΕΑΥ Πρέβεζας έχει δείξει το μεγάλο της κοινωνικό πρόσωπό της.

Βεβαίως και θα πρέπει αυτό να το πράξει και το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και το Λιμενικό Ταμείο σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, αλλά όπως είπαμε θα πρέπει να ευχαριστούμε και ορισμένους ανθρώπους που είτε το προτείνουν είτε το στηρίζουν.

Οπότε καλό θα ήταν ο σύλλογος με εκ νέου ανακοίνωση να ευχαριστήσει τόσο τον πρόεδρο της ΔΕΑΥ Πρέβεζας, Φώτη Ζέρβα όσο και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Υ.Γ. Δεν υπάρχει μόνο ένας, αλλά πολλοί που συνδράμουν στις αποφάσεις τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στα Διοικητικά Συμβούλια των ΔημοτικώνΕπιχειρήσεων

Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου Τριτέκνων:

Ο Σύλλογος τριτέκνων Ν. Πρέβεζας απέστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

Αγαπητοί   Τρίτκενοι , μετά από διαχρονικές επαφές  του Συλλόγου μας ,  με τους Δημάρχους του Νομού  Πρέβεζας  , επιτέλους  ο  Δήμαρχος   Πρέβεζας κ. Νίκος  Γεωργάκος  με απόφαση του   Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου  Πρέβεζας   αποφάσισε την έκπτωση   στα τέλη ύδρευσης  αποχέτευσης  έτους 2021   στους  Τρίτεκνους .

Η ευεργετική αυτή απόφαση   για πολυμελείς  οικογένειες  των τριτέκνων  είναι σημαντική βοήθεια  και μεταξύ άλλων, αποτελεί σημαντικό εργαλείο άσκησης δημογραφικής πολιτικής σε μια περίοδο που η όξυνση του προβλήματος αυτού στην χώρα μας αρχίζει να έχει ιδιαίτερα αρνητικές οικονομικές, κοινωνικές και κυρίως εθνικές και γεωπολιτικές επιπτώσεις.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε   στον  Δήμαρχο   Πρέβεζας  κ. Νίκο  Γεωργάκο   και σε όλο το    Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου  Πρέβεζας        που ψήφισαν την συγκεκριμένη απόφαση, τις θερμές και ειλικρινείς μας ευχαριστίες.

Ο σύλλογος μας αγωνίζεται από το 2006 ( 15 χρόνια)  για τα δικαιώματα των τριτέκνων . Είναι φωνή σου, ενεργοποιήσου , στήριξε τον σύλλογο μας. Καλούμε τις νέες οικογένειες να εγγραφούν   & να ενημερωθούν.

Θέλουμε το  E mail  σου για να ενημερώνεσαι. Στείλε  στο E mail: triteknoiprevezas@gmail.com   το ονοματεπώνυμο σου και Αρθ. Μητρώου

ΕΚΠΤΩΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ

Οικογένειες τριτέκνων με τρία ( 03 ) προστατευόμενα τέκνα με ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα πραγματικό ή τεκμαρτό εκκαθαρισμένο κατά το προηγούμενο του έτους ένταξης οικονομικό έτος, μικρότερο του ποσού των 25.000,00 €,     θα έχουν : Πάγια & καταναλώσεις στο τιμολόγιο ύδρευσης- αποχέτευσης Μείωση 45 %

Οικογένειες τριτέκνων με δύο ( 02 ) προστατευόμενα τέκνα με ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα πραγματικό ή τεκμαρτό εκκαθαρισμένο κατά το προηγούμενο του έτους ένταξης οικονομικό έτος, μικρότερο του ποσού των 25.000 €,    θα έχουν : Πάγια & καταναλώσεις στο τιμολόγιο ύδρευσης-αποχέτευσης Μείωση 35 %

Οικογένειες τριτέκνων με ένα ( 01 ) προστατευόμενο τέκνο με ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα πραγματικό ή τεκμαρτό εκκαθαρισμένο κατά το προηγούμενο του έτους ένταξης οικονομικό έτος, μικρότερο του ποσού των 25000 €,      θα έχουν : Πάγια & καταναλώσεις στο τιμολόγιο ύδρευσης- αποχέτευσης Μείωση 25 %

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

1. Αίτηση.
2. Λογαριασμός ύδρευσης – Αποχέτευσης ( στον οποίο θα αναγράφεται ο δικαιούχος
3 . Αντίγραφο Αστυνομική ταυτότητα ενδιαφερομένου.
4. Φωτοτυπία Ε1 από το οποίο θα προκύπτει ο αριθμός των προστατευόμενων μελών.
5. Φωτοτυπία του εκκαθαριστικού δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του προηγουμένου έτους
6.Σε περίπτωση διαζευγμένων γονέων , δικαστική απόφαση που να αποδεικνύεται ο γονέας που έχει την επιμέλεια των τέκνων .
7.- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Τα δικαιολογητικά θα επανυποβάλλονται στο τέλος κάθε έτους

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΕΥΑΠ 2682024629 & 2682029113

Υ.Γ.(2) Αν στείλετε εκ νέου ευχαριστήριο το δικό μας emai είναι το onpreveza@gmail.com

Προηγούμενο Άρθρο

Ηλίας Αλεξανδρής: ”Δεν έδωσα καμία υπογραφή κατά του ΕΥΡΥΤΟΥ – Την χρησιμοποίησαν εν αγνοία μου”

Επόμενο Άρθρο

Ποιος δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης διαχωρίζει την θέση του από την επιστολή κατά του ΕΥΡΥΤΟΥ;

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...