Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 23:42

Πάργα: Σπύρος Πιτσαρός… εν δράση, έριξε πίσσα σε λακκούβα

Φαίνεται ότι στην Πάργα το ”νησί” της Ηπείρου, οι αντιδήμαρχοι έχουν πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο του και πραγματικά, έχουν βγάλει τον Δήμαρχο Νίκο Ζαχαριά, όχι μόνο ασπροπρόσωπο, αλλά και τους δημότες να αντικρίζουν πράγματα που τα βλέπουν για πρώτη φορά.

Μετά τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Μπούσιο,ο οποίος είχε ανέβει σε απορριματοφόρο και έκανε δρομολόγιο μαζί με τους εργαζόμενους της καθαριότητας προκειμένου να δει από κοντά όλα τα πρόβληματα που αντιμετωπίζουν (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ήρθε η σειρά ενός ακόμη αντιδημάρχου.

Ο φωτογραφικός φακός του onprevezanews.gr ”συνέλαβε”, τον αντιδήμαρχος Πάργας Σπύρο Πιτσαρό να στρώνει πίσσα και να κλείνει λακκούβα στην είσοδο της πόλης.

Ναι καλά διαβάσατε, ο αντιδήμαρχος πήρε τα απαραίτητα εργαλεία και έστρωσε πίσσα σε μία λακκούβα, επικίνδυνη για όλα τα διερχόμενα οχήματα.

Με τέτοιους συνεργάτες ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, δεν έχει να φοβάται για τίποτα, αφού έχουν αποδείξει όλοι τους, ο καθένας στο πόστο του ότι μόνο τυχαία δεν μπήκαν.Άλλωστε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος έχει πει πολλές φορές ” είμαστε όλοι μαζί σαν μια γροθιά για το καλό των συμπολιτών μας”, κάτι το οποίο λένε και όλοι οι αντιδήμαρχοι και συνεργάτες του δημάρχου.

Η Πάργα ετοιμάζεται για το καλοκαίρι του 2021, με την εστίαση και τα τουριστικά καταλύματα να είναι έτοιμα να δεχθούν με απόλυτη ασφάλεια τους χιλιάδες επισκέπτες.

Προηγούμενο Άρθρο

Βρέθηκαν 4 Πακιστανοί μέσα σε φορτηγό τροφοδοσίας Super Market στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΕΒΕΖΑ 1821- 2021: Ο Εθνομάρτυρας Οικουμενικός Πατριάρχης Γρηγόριος Ε’

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...