Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 5:27

Βρέθηκαν 4 Πακιστανοί μέσα σε φορτηγό τροφοδοσίας Super Market στην Πρέβεζα

Μια δυσάρεστη έκπληξη έκρυβε για οδηγό μεταφορικής εταιρίας, το άνοιγμα της πόρτας του φορτηγού του, σήμερα το πρώΐ στην Πρέβεζα, κατά την διάρκεια παράδοσης τροφίμων και άλλων αγαθών σε super market γνωστής αλυσίδας.

Ο οδηγός της μεταφορικής εταιρίας, συνεργαζόμενης με την αλυσίδα super market, κάνοντας το δρομολόγιο του από τα κεντρικά της εταιρίας στην Ήπειρο, σταμάτησε στην Πρέβεζα, προκειμένου να παραδώσει τα προϊόντα για το υποκατάστημα.

Όμως προς έκπληξη του, την ώρα που άνοιγε την πόρτα του φορτηγού, διαπίστωσε ότι στο εσωτερικό του οχήματος υπήρχαν 4 αλλοδαποί, κρυμμένοι πίσω από τις παλέτες των τροφίμων.

Ο ίδιος ενημέρωσε άμεσα την διεύθυνση του καταστήματος και εκείνοι την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν περιπολικά και μηχανές όπου και συνέλαβαν τους 4 αλλοδαπούς Πακιστανικής καταγωγής και τους οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση στο τμήμα Αλλοδαπών.

Σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του onprevezanews.gr, οι 4 Πακιστανοί μπήκαν στο εσωτερικό της καρότσας, όταν ο οδηγός σταμάτησε χιλιόμετρα έξω από την Πρέβεζα.

Αυτό το φαινόμενο άλλωστε είναι σύνηθες, και το βλέπουμε καθημερινά σε λιμάνια κυρίως, αλλά και σε εθνικά δίκτυα.

Οι αλλοδαποί στην προσπάθειά τους να μετακινηθούν εκτός Ελλάδας, ”μπουκάρουν” σε φορτηγά που κάνουν μεταφορές και την κατάλληλη στιγμή βγαίνουν, όταν κανείς δεν τους βλέπει.

Όμως στην προκειμένη περίπτωση ο οδηγός τους έκανε ”τσακωτούς” και πλέον θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Ο οδηγός μετά την κατάθεσή του συνέχισε το δρομολόγιο…

Φωτογραφία αρχείου

Προηγούμενο Άρθρο

Διαδικτυακή Εκδήλωση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Σύριζα

Επόμενο Άρθρο

Πάργα: Σπύρος Πιτσαρός… εν δράση, έριξε πίσσα σε λακκούβα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...