Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023, 20:14

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου γυμνασίου για τα θετικά κρούσματα στο σχολείο

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας:

Αγαπητοί γονείς,

το ΔΣ γονέων & κηδεμόνων, ύστερα από συνεδρίαση σήμερα το απόγευμα, αποφάσισε ομόφωνα την καθολική αποχή των μαθητών από το χώρο του σχολείου. Για την παραπάνω απόφαση λήφθηκε σοβαρά υπόψη η κρισιμότητα της κατάστασης με δυο (2) επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 στο σχολείο μας, το ένα προερχόμενο από το χώρο των καθηγητών του σχολείου και το άλλο από την κοινότητα των μαθητών, άλλα και από τη πλημμελή αντιμετώπιση από την πλευρά των υπευθύνων που αφορούν τη δημόσια υγεία. Με σεβασμό, λοιπόν, σε ένα από τα υπέρτατα αγαθά των ανθρώπων που είναι η υγεία, τα παιδιά θα απέχουν από το χώρο του σχολείου έως ότου ολοκληρωθούν οι έλεγχοι από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με τεστ σε καθηγητές, σε προσωπικό του σχολείου, σε μαθητές καθώς και σε απολύμανση του σχολείου και τέλος αφού βγουν τα αποτελέσματα να ενημερωθούμε εγγράφως για την υγειονομική κατάσταση του σχολείου.

Επίσης, ζητάμε από την δευτεροβάθμια να ορίσει την διαδικτυακή διδασκαλεία έτσι ώστε να μην χαθούν πολύτιμες διδακτικές ώρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι παραπάνω διαδικασίες.

Δεν διαπραγματευόμαστε την υγεία κανενός. Απαιτούμε καλύτερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση σε ΜΜΜ, σχολεία, εργασιακούς χώρους που εξελίσσονται σε εστίες μετάδοσης. Η κυβέρνηση δεν μπορεί πια να κωφεύει! Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Καλή υγειά σε όλους !!!

Προηγούμενο Άρθρο

Praline pastry ένα κατάστημα γεύσεων και αρωμάτων

Επόμενο Άρθρο

Ανακοίνωση Τ.Ο. Πρέβεζας ΚΝΕ – Κρούσματα σε Σχολεία Πρεβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...