Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 12:23

Ο Νίκος Τζίμας δήλωσε παρών ως υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας

Συνέντευξη, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Μ.Μ.Ε στο ξενοδοχείο Dioni, πραγματοποίησε ο πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκος Τζίμας, δηλώνοντας παρών ως υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Τζίμας ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή, η οποία προήλθε μετά από σχεδόν δύο χρόνια συζητήσεων με πολίτες της Πρέβεζας, βλέποντας όπως χαρακτηριστικά είπε την αλλαζονεία της σημερινής δημοτικής αρχής, που έχει να κάνει τόσο με τα έργα, όσο και με την διαχείριση των κονδυλίων.

Μάλιστα ο ίδιος ”επιτέθηκε” στην σημερινή αρχή για τις απευθείας αναθέσεις και τον τρόπο διαχείρισεις των οικονομικών μέσω της οικονομικής επιτροπής.

Ο ίδιος δεν θέλησε να αναφέρει ούτε το όνομα του συνδυασμού, αλλά ούτε και ονόματα συνεργατών, κάτι που όπως είπε θα το κάνει το επόμενο διάστημα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Τζίμας είναι ο 4ος μετά τους Νίκο Γεωργάκο, Γιώργο Νίτσα και Κώστα Κύρλα, που δηλώνει επίσημα την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δήμο Πρέβεζας.

Όσον αφορά το ψηφοδέλτιο και τον συνδυασμό, θα είναι ανεξάρτητό πέρα από κομματικές ταυτότητες και σημαίες, με ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους που έχουν ως κοινό σημείο την αγάπη για την Πρέβεζα, ενώ κάλεσε ανοικτά όποιον επιθυμεί να συμπορευτεί μαζί του.

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στον Πειραιά με αποτελέσματα για το αλιευτικό καταφύγιο Πρέβεζας, τις μελέτες για το εμπορικό λιμάνι και την επιχορήγηση για επισκευές

Επόμενο Άρθρο

Η ομιλία της υποψηφιότητας του Νίκου Τζίμα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...