Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 20:17

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, σε συνέχεια του από 21/8/2020 δελτίου τύπου, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς για την διαδικασία κατάθεσης πρόσκλησης Voucher στους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου

Οι δικαιούχοι Voucher έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν και τις ημερομηνίες 1η  και  2η/9/2020 σε όλους τους παιδικούς σταθμούς που θα ανοίξουν για τη νέα σχολική χρονιά,  και τα ΚΔΑΠ που είναι ανοιχτά:

Αίτηση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος με επισυναπτόμενα το Voucher και το έντυπο της ΕΕΤΑΑ Α.Ε (πρόγραμμα ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ 2020-2021), όπου αναγράφονται τα σχετικά μόρια  με τα στοιχεία παιδιού και δικαιούχου.

Σημαντική σημείωση:Θα πρέπει να καταθέσετε  το Voucher καθώς και το έντυπο που αναγράφονται τα σχετικά μόρια με τα στοιχεία παιδιού και δικαιούχου όπως φαίνεται κάνοντας είσοδο στην καρτέλα δικαιούχου από την πλατφόρμα του ΕΣΠΑ (eetaa.gr)

Η Κατάθεση του Voucher για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου και τα ΚΔΑΠ Πρέβεζας, ΚΔΑΠ Σινώπης και ΚΔΑΠ ΜΕΑ  δέν δεσμεύει την χρήση του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους ωφελούμενους και για εκδήλωση ενδιαφέροντος σε Ιδιωτικές δομές. Η δέσμευση του Voucher γίνεται μόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Για λόγους αξιοκρατίας και διαφάνειας,η διαδικασία επιλογής θα γίνει βάσει  μοριοδότησης του ΕΣΠΑ με σχετικούς πίνακες οπότε και δεν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Δ.Β.Μ ΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

“Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ” (FROZEN) | ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΡΟΝΤΙΔΗ – Κερδίστε δύο δωρεάν προσκλήσεις

Επόμενο Άρθρο

Τι ισχύει για τις ευπαθείς ομάδες στον ιδιωτικό τομέα – Όλες οι επιλογές που έχει ο εργοδότης μεταξύ αυτών και η αναστολή της σύμβασης μέχρι 30.9.2020

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...