Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 5:32

“Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ” (FROZEN) | ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΡΟΝΤΙΔΗ – Κερδίστε δύο δωρεάν προσκλήσεις

Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών “Η Παγωμένη Πριγκίπισσα” (Frozen) σε θεατρική διασκευή, το Σάββατο 29 Αυγούστου, στις 20:30, στο Κηποθέατρο Πρέβεζας ‘’Γιάννης Ρίτσος’’.

Σε μια χώρα μακρινή και παγωμένη διαδραματίζεται η ιστορία αυτή και μπορεί να χαρακτηριστεί, ύμνος στις αδερφικές αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις, που κατά καιρούς απειλούνται και δοκιμάζονται από εξωτερικούς παράγοντες. Το καλό όμως, με συμμάχους του σταθερές αξίες, όπως ο θεσμός της οικογένειας, της φιλίας, της αγάπης και της αλληλεγγύης και μετά από πολλές περιπέτειες, τελικά ανακηρύσσεται νικητής.

Μέσα από πολλά εφέ, ιδιαίτερους φωτισμούς, και live τραγούδια, ο μικρός θεατής ταξιδεύει με τους αγαπημένους του ήρωες και συμμετέχει μαζί τους στη δράση της παράστασης επί σκηνής.

Θεατρική διασκευή – σκηνοθεσία: Χρστίνα Ντούκα
Μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας
Στίχοι: Άννα Μπαλάσκα
Σκηνογραφία: Μάντυ Λάσχου
Κοστούμια & make up: Ελένη Δημοπούλου
Χορογραφίες: Aθηνά Σιώτη

Παίζουν: Δέσποινα Τσαχουρίδου, Χριστίνα Ντούκα, Ασπασία Μπατατόλη, Στέργιος  Μαδέρης, Λαμπρινός Καμπούρης, Σάββας Τραπεζάνογλου.

Προηγούμενο Άρθρο

Μία ακόμη νεκρή χελώνα καρέτα-καρέτα

Επόμενο Άρθρο

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, σε συνέχεια του από 21/8/2020 δελτίου τύπου, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς για την διαδικασία κατάθεσης πρόσκλησης Voucher στους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...