Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024, 9:31

Ο Δήμος Πρέβεζας στηρίζει τους δημότες και στο νέο πανελλαδικό lockdown

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νικόλαος Γεωργάκος, με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους Δημότες της Πρέβεζας, ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου καθώς και ειδικές τηλεφωνικές (ΠΡΕΒΕΖΑ: Γραφεία ΚΑΠΗ Πρέβεζας/Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι,Τηλ: 2682027523, e-mail: kfdp@1485.syzefxis.gov.gr, ΚΑΝΑΛΙ: Πρώην Δημαρχείο Ζαλόγγου/Κανάλι, Τηλ: 2682360428, e-mail: makou@1485.syzefxis.gov.gr, ΛΟΥΡΟΣ:Πρώην Δημαρχείο Λούρου/Λούρος/ Γραφείο Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, Τηλ:2682360533, e-mail : boetheialourou@gmail.com ), ψηφιακές http://www.dimosprevezas.gr/paroxi-frontidas-simpoliton/ και εθελοντικές υπηρεσίες θα βρίσκονται εκ νέου (όπως έπραξαν και στο πρώτο lockdown την Άνοιξη 2020), στη διάθεση των Δημοτών και των κατοίκων στη γεωγραφική ζώνη αρμοδιοτήτων του Δήμου Πρέβεζας.

Ο Δήμαρχος καλεί άπαντες όπως τηρήσουν ευλαβικά τα μέτρα αλλά και να κάνουν χρήση των ειδικών αδειών μετακίνησης αποκλειστικά για τις απόλυτα αναγκαίες χρήσεις, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε την ταχύτερη δυνατή έξοδο από το νέο lockdown, που τόσο δυσκολεύει την κοινωνία και πληγώνει τον οικονομικό και παραγωγικό ιστό, καθώς και να προστατεύσουμε την ομαλή λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας άλλα και τους ήρωες του ιατρονοσηλευτικού και κάθε άλλου εμπλεκόμενου τομέα της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά της θανατηφόρας πανδημίας.

Τέλος για κάθε έκτακτη και ειδική ανάγκη που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Δήμου, η Δημοτική Αρχή, το προσωπικό του Δήμου καθώς και οι εθελοντές θα σταθούν και πάλι με ευελιξία και αμεσότητα στο πλευρό του κάθε δημότη που θα το έχει ανάγκη.

Διανύουμε μία κρίσιμη περίοδο υψίστης σπουδαιότητας ώστε να ξανακερδίσουμε το στοίχημα της επιστροφής στην κανονικότητα η οποία απαιτεί σοβαρότητα επαγγελματική ευθύνη και προπαντός ενότητα μακριά από κάθε ιδεοληψία και καιροσκοπικό συμφέρον. Μαχόμαστε κατά της πανδημίας όλοι μαζί ενωμένοι έχοντας ως κύριο όπλο την ατομική ευθύνη και πρωτίστως το σεβασμό για τη ζωή των συνανθρώπων μας.

Προηγούμενο Άρθρο

Φαρμακεία: Έλλειψη αντιγριπικού εμβολίου και αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας

Επόμενο Άρθρο

Απολύμανση στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...