Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, 9:36

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος τίμησε την μαγείρισσα κ. Γκόλφω Νικολού

Την Πρεβεζάνα  μαγείρισσα κ. Γκόλφω Νικολού η οποία έχει “ταξιδέψει” τις γεύσεις της περιοχής μας σε κάθε γωνιά του κόσμου μέσω του καναλιού της στο YouTube αλλά και τις εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές, τίμησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Η βράβευση για την αυτοδίδακτη μαγείρισσα ήταν διπλή αφού εκτός από την πλακέτα που της απένειμε ο  Δήμαρχος, η κ .Νικολού έλαβε και την ειδική τιμητική διάκριση “Ασημένιο κουμπί” από το YouTube για τις πρώτες 100.000  των συνδρομητών της, οι οποίοι μάλιστα έχουν σχεδόν διπλασιαστεί και σύντομα θα γίνει εφικτή η κατοχύρωση και του “χρυσού” σήματος.

Ο κ. Γεωργάκος ευχαρίστησε και συνεχάρη την  μαγείρισσα για την δράση της και την αγάπη της στις τοπικές συνταγές και τα προϊόντα της Πρέβεζας  ,την συμβολή της  στην προβολή του τόπου μας αλλά και την διατήρηση της γαστρονομικής μας παράδοσης,  ενώ η  κ. Νικολού  ανταπέδωσε τις ευχαριστίες δίνοντας την  υπόσχεση ότι θα συνεχίσει με το ίδιο μεράκι και την ίδια αγάπη  να “μπαίνει” στις κουζίνες όλου του κόσμου και να μοιράζεται μαζί τους τις γεύσεις και τις μυρωδιές της Πρέβεζας.

Ο  Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος δήλωσε:

“Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος τιμά την κ .Γκόλφω Νικολού, την συμπολίτισσα μας που έκανε την αγάπη της για την μαγειρική σημείο αναφοράς για την Πρέβεζα.

Μέσω της κ .Νικολού οι εξαιρετικές γεύσεις της περιοχής μας φτάνουν σε κάθε γωνιά της γης και διαμηνύουν ότι η Πρέβεζα εκτός από “σταυροδρόμι” απέραντης φυσικής ομορφιάς και πολιτισμού, αποτελεί  ένα μεγάλο  φιλόξενο  “τραπέζι’ στολισμένο με εκλεκτά εδέσματα από την θάλασσα και τη γη μας”.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

«Τουρισμός για Όλους»: Έναρξη υποβολής αιτημάτων πληρωμής για παρόχους για vouchers Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2021

Επόμενο Άρθρο

Ο 1ος διαγωνισμός Βαλκανικών χωρών Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής έρχεται στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...