Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 6:36

Ο 1ος διαγωνισμός Βαλκανικών χωρών Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής έρχεται στην Πρέβεζα

Οι πρώτοι Βαλκανικοί αγώνες αισθητικής ομαδικής γυμναστικής έρχονται στην Πρέβεζα από 8 έως και 10 Ιουλίου.

Την ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας έκανε γνωστή ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής κ. Γιώργος Βαϊόπουλος με μήνυμα που έστειλα στα σωματεία της Πρέβεζας.

Το μήνυμα αναφέρει τα εξής:

Καλημέρα Πρέβεζα!!!

Συγχαρητήρια για την ανάληψη της διεξαγωγής των πρώτων Βαλκανικών Αγώνων Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στην πόλη της Πρέβεζας. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των τοπικών σωματείων ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ και ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ και των τοπικών φορέων της πόλης κατατέθηκε ο φάκελος στην Παγκόσμια Ομοσπονδία IFAGG όπου η διοίκηση την ενέκρινε προς υλοποίηση… Πολλές μα πολλές εκπλήξεις περιμένουν αθλητές, φορείς και συνοδούς κατά την διάρκεια των αγώνων. Καλή επιτυχία.

Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 400 αθλήτριες ηλικίας από 8 έως και 14 ετών, από Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, γίνετε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας, την  Π.Ε Πρέβεζας, τον Δήμο Πρέβεζας, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου και των συλλογών ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ και ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗ.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος τίμησε την μαγείρισσα κ. Γκόλφω Νικολού

Επόμενο Άρθρο

Υπογράφηκε η σύμβαση και ξεκινούν οι εργασίες για την νέα πλατεία της Αμμουδιάς

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...