Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας: ”Οι αγώνες δεν μπαίνουν σε αναστολή”

Ημερομηνία:

Αισθήματα οργής και αγανάκτησης μας δημιούργησε η απαράδεκτη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, να απορρίψει την ένσταση που υπέβαλε ο συνάδελφός μας πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου Ορεστιάδας, για το πρόστιμο “ντροπής” που του επιβλήθηκε.

Ένα πρόστιμο “ντροπής” που επιβλήθηκε για την οργάνωση συμβολικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια η οποία πραγματοποιήθηκε την τελευταία μέρα λειτουργίας του καταστήματος, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας (αποστάσεις, μάσκες κ.λπ.).

Η απόφαση της αστυνομίας είναι πλήρως εναρμονισμένη με το δόγμα της κυβέρνησης «Νόμος και Τάξη» που θέλει να επιβάλει για να περάσει την αντιλαϊκή της πολιτική  και να φορτώσει εν μέσω πανδημίας τα βάρη της νέας οικονομικής κρίσης στις πλάτες μας για να αβγαταίνουν τα κέρδη τους τα κοινωνικά παράσιτα που κλέβουν τον μόχθο μας.

Είναι μια απόφαση που οδηγεί ένα δικό μας άνθρωπο του μόχθου στην απόγνωση.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η καταστολή είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα για να περάσουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις την αντιλαϊκή τους πολιτική. Το αγροτικό όπως και το εργατικό κίνημα την έχει νοιώσει για τα καλά στους αγώνες που έχει αναπτύξει διαχρονικά πότε με τα ΜΑΤ, πότε με την επιχείρηση “Βουλκανιζατέρ” ξεφουσκώνοντας τα λάστιχα των τρακτέρ, με τα δεκάδες αγροτοδικεία που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια σε όλη την χώρα και στη Πρέβεζα.

Τους το λέμε καθαρά, για μια ακόμα φορά, ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα φέρουν το “σιωπητήριο” που επιδιώκει η κυβέρνηση. Δεν θα βάλουν στο γύψο τους αγώνες διεκδίκησης. Δεν μας τρομοκρατούν.

Αντίθετα μας πεισμώνουν πιο πολύ να ριχτούμε στη μάχη με όλες τις δυνάμεις μας, να δυναμώσουμε τη φωνή μας κάτω από την μάσκα. Να δυναμώσουν οι αγώνες διεκδίκησης εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα προστασίας, για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης κόντρα στις πολιτικές που καταστρέφουν τη ζωή μας για να κερδίζουν οι τραπεζίτες, μια χούφτα μεγαλομέτοχοι.

Καταδικάζουμε κάθε είδους αυταρχικές πρακτικές και συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας. Δεσμευόμαστε να τους στηρίξουμε και οικονομικά ώστε να πληρωθεί το πρόστιμο “ντροπής”.

Συνεχίζουμε! Θα νικήσουμε!

Πρέβεζα 20/12/2020

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Φωτογραφία αρχείου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συναγερμός στην Πρέβεζα για τηλεφωνικές απάτες δήθεν από τη ΔΕΔΔΗΕ – «Μην δίνετε προσωπικά στοιχεία»

Ανησυχία και προβληματισμό έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της...

Ο Άκης Πετρετζίκης «μαγεύτηκε» από την Πρέβεζα – Γεύσεις, Αμβρακικός, παράδοση και… πετάνκ στο νέο επεισόδιο του Akis’ Food Tour (video)

Στην Πρέβεζα βρέθηκε ο γνωστός τηλεοπτικός μάγειρας και παρουσιαστής...

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο του Μύτικα – «Σπίτι» των προπονήσεων του ΠΑΣ Πρέβεζα ενόψει Γ’ Εθνικής (video)

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στον ΠΑΣ Πρέβεζα ενόψει της ιστορικής...