Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 9:34

Οι ευχές των παιδιών στο Νεραϊδόσπιτο του Δήμου Πρέβεζας (video-pics)

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Χαράς του Δήμου Πρέβεζας, έχουν γεμίσει με εκατοντάδες ευχές που τις έγραψαν μικρά παιδιά.

Επιθυμίες των παιδιών, η υγεία, η ευτυχία, κάποιο δώρο για τα ίδια ή τα αδελφάκια τους, όχι άλλο πόλεμο και πολλά άλλα.

Κρεμασμένη όμως σε ένα από τα δέντρα που βρίσκονται στο Νεραϊδόσπιτο, μια απίστευτη ευχή την οποία σας κάναμε γνωστή με χθεσινό ρεπορτάζ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

”Θέλω την ομάδα ΔΙΑΣ” έγραφε ένα χαρτάκι που έγραψε ένα μικρό παιδί. Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ επικοινώνησαν με το onprevezanews.gr ρωτώντας μας αν γνωρίζουμε ποιο παιδί έγραψε την συγκεκριμένη ευχή προκειμένου να του κάνουν έκπληξη.

Το onprevezanews.gr επισκέφθηκε το πρωΐ της Πρωτοχρονιάς το Νεραϊδόσπιτο σε μια προσπάθεια να μάθουμε αν γνωρίζουν τον αποστολέα της ευχής.

Δυστυχώς όμως οι υπεύθυνοι δεν γνώριζαν ποιο παιδάκι έγραψε την συγκεκριμένη ευχή, καθώς καθημερινά δεκάδες παιδάκια αφήνουν το δικό τους χαρτί με την ευχή τους.

Όπως και να έχει η ομάδα ΔΙΑΣ θα βρίσκεται λίγο μετά της 8 το βράδυ, σήμερα Παραμονή στον χώρο των Δικαστηρίων Πρέβεζας και θα περιμένουν τους μικρούς φίλους τους να φωτογραφηθούν και να τους γνωρίσουν από κοντά.

”Πολλά μπράβο στους γονείς όλων των παιδιών που τους μαθαίνουν ότι είμαστε εδώ για την δική τους ασφάλεια και προστασία” μας είπε μέλος της ομάδας ΔΙΑΣ.

Δείτε το βίντεο με τις ευχές των μικρών παιδιών:

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο το νέο Δ.Σ της χορωδίας Πρέβεζας “Αρμονία”

Επόμενο Άρθρο

Με παϊτόνι ήρθε στην Πρέβεζα ο Άϊ Βασίλης (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...