Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, 20:29

Οι επαφές του υποψήφιου δημάρχου Πρέβεζας Γιώργου Νίτσα με τους πολίτες του Δήμου συνεχίζονται

Τη δημοτική κοινότητα Ριζών και Λυγιάς επισκέφτηκε  ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας  Γιώργος Νίτσας επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ”, στα πλαίσια των συναντήσεών του με τους δημότες, το απόγευμα της Τετάρτης  27/9 όπου για ακόμη φορά έγινε αποδέκτης ισχυρών μηνυμάτων αγάπης και στήριξης από τους πολίτες.

Κατά την διάρκεια του εποικοδομητικού διαλόγου ο κ. Νίτσας έγινε αποδέκτης πλήθους προβληματισμών των πολιτών που αφορούσαν τα βασικά ζητήματα της καθημερινότητάς τους, όπως η καθαριότητα, η αγροτική οδοποιία, ο φωτισμός, οι παιδικές χαρές, η αστική συγκοινωνία κλπ., ενώ συζητήθηκε έντονα το τεράστιο πρόβλημα των κατεχόμενων  εκτάσεων, της ύδρευσης, του αποχετευτικού, της επικινδυνότητας του δρόμου και της τουριστικής ανάπτυξης.

Ο κ. Νίτσας τόνισε ότι καθόλη την διάρκεια αυτής της τετραετίας δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ενέργεια από την δημοτική αρχή για την επίλυση αυτών των εξαιρετικά σημαντικών προβλημάτων, ενώ παρέθεσε στους πολίτες ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης βασιζόμενο  στο πρόγραμμα  της “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ” το οποίο απαντά με ολιστικό τρόπο στα μεγάλα προβλήματα και στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στις δημοτικές κοινότητες Ριζών και Λυγιάς.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών, θα συνεχιστούν οι επίσημες συναντήσεις του επικεφαλής και των υποψηφίων της “ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ” σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Προηγούμενο Άρθρο

Έγκριση συμβάσεων για ενεργειακή αναβάθμιση και προμήθεια εξοπλισμού στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Επόμενο Άρθρο

Επίσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» ΑΜΕΑ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...