Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 9:32

Επίσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» ΑΜΕΑ

Επίσκεψη στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» ΑΜΕΑ Ν. Πρέβεζας πραγματοποίησε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης, υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Κύρλας και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κα. Μπατσούλη Χριστίνα, η οποία είναι και μέλος του σωματείου.

Ο κ. Κοσμάς Βασιλειάδης, πρόεδρος του σωματείου,  μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.  υποδέχτηκαν τον κ. Κύρλα και την κ. Μπατσούλη στα γραφεία τους το πρωί του Σαββάτου και συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στην πόλη μας και ευρύτερα, την άνιση πρόσβαση σε διάφορες πτυχές του κοινωνικού βίου όπως για παράδειγμα στην καθημερινότητα, στην ψυχαγωγία, στις υπηρεσίες υγείας και κυρίως στο δικαίωμα για εργασία, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της πόλης μας.

 

 

Ο κ. Κύρλας αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που πήρε η ΛΑ.ΣΥ. για την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία και δεσμεύτηκε πως σε όποια θέση κι αν βρεθεί την επομένη των εκλογών,  μία από τις προτεραιότητές του θα είναι η εύρεση λύσεων, με στόχο πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας με αναπηρία.

Όπως τόνισε: «Αν το αποτέλεσμα των εκλογών αναδείξει τη Λαϊκή Συσπείρωση δημοτική αρχή, με εργαλείο μας τον σχεδιασμό που βάζει στο επίκεντρο τα άτομα με αναπηρία και τις συνεχόμενες πιέσεις που σκοπεύουμε να ασκήσουμε σε περιφέρεια και κράτος, ώστε να αποκαταστήσουμε αυτή την αδικία και να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόρους προς επίτευξη του σκοπού αυτού, η στήριξη μας σε αυτή την ομάδα ανθρώπων θα είναι έμπρακτη».

Προηγούμενο Άρθρο

Οι επαφές του υποψήφιου δημάρχου Πρέβεζας Γιώργου Νίτσα με τους πολίτες του Δήμου συνεχίζονται

Επόμενο Άρθρο

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων για τις άδειες υπαίθριου εμπορίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...