Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 10:26

Ξεκινούν σε λίγες μέρες οι εργασίες κατασκευής του έργου “Υδρευση Δήμου Πρέβεζας Φάση Β”

Ένα σημαντικό έργο το οποίο σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιχείρησης Φώτη Ζέρβα θα λύσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα ύδρευσης που υπάρχουν στην περιοχή από το Ψαθάκι μέχρι το Νεοχώρι, τον Άγιο Θωμά και την ευρύτερη περιοχή του Πνευματικού Φάρου θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες.

Πρόκειται για το έργο “Υδρευση Δήμου Πρέβεζας Φάση Β’” προϋπολογισμού μαζί με τον Φ.Π.Α περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ και περιλαμβάνει την αντικατάσταση υφιστάμενων κεντρικών αγωγών του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στις ανατολικές περιοχές της Δ.Κ. Πρέβεζας (Νεοχώρι, Αγ. Τριάδα Πνευματικός Φάρος, κλπ.).

Να σημειώσουμε ότι ο υφιστάμενος αγωγός έχει πολύ μικρή διατομή και η αντικατάστασή του κρίνεται αναγκαία ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει με επάρκεια. Το συνολικό μήκος του νέου δικτύου θα είναι 6.798,00 μ. και θα αποτελείται από σωλήνες πολυαιθυλενίου. Με την υλοποίηση του έργου “Ύδρευση Δήμου Πρέβεζας Φάση Β” θα ωφεληθεί πληθυσμός τουλάχιστον 22.000 μόνιμων κατοίκων, το σύνολο δηλαδή του πληθυσμού της Δημοτικής Κοινότητας Πρέβεζας και Μύτικα, ενώ θα αναβαθμιστεί σημαντικά το επίπεδο εξυπηρέτησης των δημοτών.

Η πινακίδα ήδη τοποθετήθηκε κι όπως αναφέρει ο κ.Ζέρβας σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες που θα αλλάξουν την εικόνα της ύδρευσης σε μια από πιο “δύσκολες” περιοχές της Πρέβεζας.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

“Απαγορευτικό” για αυτοκίνητα στο Πευκάκια από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Στους 78 ανέρχονται οι εισακτέοι στο Πανεπιστημιακό Τμήμα της Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...