Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024, 10:09

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Κάλεσε όλα τα κομματικά στελέχη και τα μέλη, να ανεβάσουν φωτογραφία προφίλ με μάσκα

Με κάλεσμα της η Ν.Δ κάλεσε όλα τα κομματικά στελέχη και τα μέλη της να ανεβάσουν στα προσωπικά τους προφίλ στα social media φωτογραφίες όπου θα φοράνε μάσκα.

Από το Ν. Πρέβεζας πρώτος που το έκανε πράξη ήταν ο αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ Ηπείρου και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Τζιανλούκα Ματσίρας.

Ο Τζιανλούκα φόρεσε λοιπόν μάσκα και την ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, αναρτώντας παράλληλα και το μήνυμα της Ν.Δ

Το μήνυμα αναφέρει τα εξής:

«Εν μέσω του νέου κύματος της πανδημίας η Ελλάδα συνεχίζει να παραμένει μια από τις ασφαλέστερες χώρες, καθώς κατατάσσεται 131η στην παγκόσμια κατάταξη κρουσμάτων, προσελκύοντας καθημερινά, παρά τις δυσκολίες, επισκέπτες από όλο τον κόσμο» σημειώνει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, ενώ ΝΔ επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να τον κατονομάζει:
«Σε πείσμα όσων περιμένουν ακόμα να «λογαριαστούμε μετά», προσδοκώντας να διαφύγουν από τα αντιπολιτευτικά τους αδιέξοδα στρουθοκαμηλίζοντας και καταστροφολογώντας, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να κάνει ό,τι απαιτείται για να προστατεύσει την υγεία των πολιτών, να θωρακίσει το σύστημα Υγείας και να στηρίξει με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που μάχονται καθημερινά σε πρωτόγνωρες συνθήκες» αναφέρει.
Η ΝΔ επισημαίνει ακόμη ότι πολύ πριν την έξαρση των κρουσμάτων και την αυστηροποίηση των μέτρων προστασίας, είχε ήδη αναστείλει όλες τις κομματικές της εκδηλώσεις και καλεί όλα τα κομματικά στελέχη και τα μέλη να ανεβάσουν συμβολικά φωτογραφία προφίλ με μάσκα στα κοινωνικά τους δίκτυα.
«Ενωμένοι θα δώσουμε και αυτή τη μάχη ενάντια στην έξαρση των fake news και της συνωμοσιολογίας, που στο παρελθόν μπορεί να οδήγησε σε ουρές στα ATM αλλά σήμερα κινδυνεύει να οδηγήσει σε ουρές στα νοσοκομεία. Είναι στο χέρι μας να το αποτρέψουμε φορώντας μάσκα και τηρώντας τα μέτρα προστασίας! Καλούμε και τα υπόλοιπα κόμματα να πάρουν καθαρή θέση υπέρ της χρήσης μάσκας. Κάθε μορφή αφωνίας, αστερίσκων και «ναι μεν αλλά» σε αυτή τη φάση είναι εθνικά επικίνδυνη» τονίζει καταλήγοντας στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Προηγούμενο Άρθρο

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στο Θεσπρωτικό – Η πυροσβεστική γλίτωσε σπίτια στις εργατικές κατοικίες

Επόμενο Άρθρο

«Ένωση Καλλιτεχνών Ηπείρου»: Aνάκληση της απόφασης που απαγορεύει οριζοντίως τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην περιοχή

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...