Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024, 0:22

Νέες επιτυχίες για τις αθλήτριες του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα – Ανανεώνουν το ραντεβού με αγώνες Κυπέλλου και τον Διεθνή Αγώνα “MISS DAFNE” στην Πρέβεζα

Στο 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που διεξήχθη στην Άρτα συμμετείχε ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Κλεοπάτρα με παρουσία σε όλες τις κατηγορίες κατακτώντας τα παρακάτω μετάλλια και διακρίσεις.

  • Κατηγορία Short 6-8 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο
  • Κατηγορία long 8-10 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο
  • Κατηγορία sort 10-12 4η θέση
  • Κατηγορία sort junior 14-16 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο

Η προπονήτρια Βάσω Ζαντραβέλη ευχαριστεί και συγχαίρει τις αθλήτριες για την όμορφη παρουσία τους σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες που συμμετείχε ο σύλλογος. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητριών που ακολούθησαν την αποστολή και εμψύχωσαν τα παιδιά, ενώ συγχαίρει τον Σύλλογο Πύρρο Άρτας για την άψογη διοργάνωση. Τέλος η κ. Ζαντραβέλη ευχαριστεί την Ομοσπονδία και τον πρόεδρο Βαϊόπουλο Γεώργιο, τον Γενικό Γραμματέα Λάμπρο Κωνσταντή καθώς και τους κριτές για την άψογη κρίση.

Το νέο μεγάλο αθλητικό ραντεβού δίνεται στην Πρέβεζα με τους αγώνες Κυπέλλου και τον Διεθνή αγώνα «miss dafni» της Ομοσπονδίας με συνδιοργανωτές τους τοπικούς Αθλητικούς Γυμναστικούς Συλλόγους «Κλεοπάτρα» και «Καλλισθένη».

Προηγούμενο Άρθρο

Με δύο ασημένια μετάλλια επέστρεψε ο Α.Γ.Σ Καλλισθένης από το 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομαδικής Αισθητικής της Άρτας

Επόμενο Άρθρο

Σύλλογος Εστίασης Πάργας – Στο πλευρό των ντόπιων παραγωγών για τρίτη χρονιά (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...