Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 16:16

Σύλλογος Εστίασης Πάργας – Στο πλευρό των ντόπιων παραγωγών για τρίτη χρονιά (video-pics)

Ο Σύλλογος Εστίασης & καφέ μπαρ Πάργας, πραγματοποίησε την Κυριακή 28 Απριλίου στο Μουσείο Ελιάς “paragaea” στην Πάργα, μια ενδιαφέρουσα και παραγωγική εκδήλωση με τίτλο “Γνωριμία με τους τοπικούς παραγωγούς.

Ήταν η 3η συνεχή χρονιά που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και είχε ως βασικό στόχο την άμεση επαφή, γνωριμία και σύνδεση των τοπικών παραγωγών με τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Δημήτρης Τσοβίλης, η αυθεντικότητα και ο τοπικός χαρακτήρας της γαστρονομίας αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα για έναν προορισμό που στοχεύει στην ολιστική βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Τοπική γαστρονομία δεν υπάρχει, δεν νοείται χωρίς τα τοπικά προϊόντα και την στήριξη των τοπικών μας παραγωγών.

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΑΡΓΑΣ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Καναλακίου Γιώργος Χρηστάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης, το μέλος του Επιμελητηρίου και υπεύθυνη γυναικείας επιχειρηματικότητας Πρέβεζας Αγγελική Κωνσταντινίδη.

Προηγούμενο Άρθρο

Νέες επιτυχίες για τις αθλήτριες του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα – Ανανεώνουν το ραντεβού με αγώνες Κυπέλλου και τον Διεθνή Αγώνα “MISS DAFNE” στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά σε κάμπινγκ στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...