Σύλλογος Εστίασης Πάργας – Στο πλευρό των ντόπιων παραγωγών για τρίτη χρονιά (video-pics)

Ημερομηνία:

Ο Σύλλογος Εστίασης & καφέ μπαρ Πάργας, πραγματοποίησε την Κυριακή 28 Απριλίου στο Μουσείο Ελιάς “paragaea” στην Πάργα, μια ενδιαφέρουσα και παραγωγική εκδήλωση με τίτλο “Γνωριμία με τους τοπικούς παραγωγούς.

Ήταν η 3η συνεχή χρονιά που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και είχε ως βασικό στόχο την άμεση επαφή, γνωριμία και σύνδεση των τοπικών παραγωγών με τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Δημήτρης Τσοβίλης, η αυθεντικότητα και ο τοπικός χαρακτήρας της γαστρονομίας αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα για έναν προορισμό που στοχεύει στην ολιστική βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Τοπική γαστρονομία δεν υπάρχει, δεν νοείται χωρίς τα τοπικά προϊόντα και την στήριξη των τοπικών μας παραγωγών.

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΑΡΓΑΣ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Καναλακίου Γιώργος Χρηστάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης, το μέλος του Επιμελητηρίου και υπεύθυνη γυναικείας επιχειρηματικότητας Πρέβεζας Αγγελική Κωνσταντινίδη.

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημέρωνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (3 Μαϊου – 9 Μαϊου 2026)

ΓΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΛΥΤΕΣ ΨΥΧΕΣ του π. Δημητρίου Μπόκου Ένας άνθρωπος...

ΛΙΜΑΝΑΚΙ – Το στολίδι του Ιονίου, ο απόλυτος προορισμός από το πρωί μέχρι το βράδυ

Στην παραλία του Καναλίου Πρέβεζας, εκεί όπου το απέραντο...

Εκλογές για το Συμβούλιο Νέων στον Δήμο Πρέβεζας – Στις 17 Μαΐου η ψηφοφορία με φυσική και ψηφιακή κάλπη

Στις κάλπες καλούνται να προσέλθουν τα μέλη του Συμβουλίου...