Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023, 10:28

Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας: Ευχαριστήριο προς τον Λέανδρο Σπαρτιώτη

Νιώθουμε την Υποχρέωση ως Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας παρακολουθώντας για χρόνια την προσφορά του πατριώτη Λέανδρου Σπαρτιώτη στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, του Νομού και της Ηπείρου, όπως η Όπερα του Νερού και του Ονείρου, το λεύκωμα με τα αρχαία θέατρα της Ηπείρου, η Πινακοθήκη στον Άγιο Θωμά, το Nicopolis Club, κάποια μνημεία σε διάφορα σημεία της πόλης και πολλά άλλα σημαντικά πράγματα που έχει αφιερώσει και αποτυπώσει στην όμορφη Πρέβεζα.

Έχει συμβάλει εξαιρετικά με τα έργα του και στην τουριστική προβολή του τόπου μας. Πολύ μεγάλο το Πολιτιστικό έργο του και αδιάλειπτη η δημιουργική του δράση. Συμβάλαμε σαν Ένωση να παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ-1 «Σαββατοκύριακο» στις 07/02/2021 όπου σε ζωντανή μετάδοση από την οικία του στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας αναφερόμενος στο έργο του , ανάμεσα σε άλλα, στην ανακαίνιση του καφενείου «Νέον» της Αθήνας στην «Όπερα του Νερού και του Ονείρου» και άλλα κερδίζοντας για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις.

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων εύχεται στον φίλο Λέανδρο Σπαρτιώτη να συνεχίζει να δημιουργεί σημαντικά έργα που κοσμούν και προβάλλουν τον τόπο μας, εμπνέουν τους νέους και μας κάνουν περήφανους ως Πρεβεζάνους.

Με τιμή

Το  Δ.Σ. 

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα έντυπα Βεβαίωσης Κίνησης Εργαζομένων. Για ποιους εργαζόμενους δεν ισχύουν

Επόμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα: Εισήγηση του Γιώργου Νίτσα για τα απορρίμματα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...