Μπράβο μάγκες – Μεγάλο διπλό της Νικόπολης στην Κέρκυρα

Ημερομηνία:

spot_img

Μεγάλη νίκη κατάφερε και πήρε η ομάδα μπάσκετ Νικόπολη Πρέβεζας, κερδίζοντας τον Φαίακα Κέρκυρας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος με 63-51.

Οι ”μάγκες” της Νικόπολης έκαναν το 3 στα τρία εκτός έδρας, ενώ μετά τις 6 αγωνιστικές μετρούν 4 νίκες και μία ήττα, ενώ έχουν κάνει και το ρεπό του α’ γύρου, συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής 9 βαθμούς.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες αρκέστηκαν περισσότερο σε έναν ρόλο καθαρά αμυντικό με το σκορ να κλείνει στο 14-14.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως οι παίκτες της Νικόπολης όπλισαν από την γραμμή των 6,75 και με τρίποντα κυρίως έφτασαν να κλείσουν το ημίχρονο με 32-26 υπέρ τους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι όμως παίζοντας καλύτερη άμυνα περιόρισαν τους παίκτες της Νικόπολης και με εύστοχες επιλογές στην επίθεση κατάφεραν και έφεραν στα ίσα το παιχνίδι κλείνοντας 42-42.

Και εκεί όπου όλοι περίμεναν το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο-πόντο, οι ”μάγκες” της Νικόπολης άναψαν τις μηχάνες στην επίθεση και με ένα απίστευτο σερί 21-9 πήραν ένα σπουδαίο διπλό μέσα στην Κέρκυρα, ένα διπλό που πανηγυρίστηκε από τους παίκτες της Πρέβεζας.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ντίνος Τσιτσώνης με 17 (4) της Νικόπολης, για να ακολουθήσουν με διψήφιο αριθμό πόντων και οι Νίκας 13(2) και Κοντογάννης 11.

Από τους γηπεδούχους 3 παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων: Στεμπάρης 14, Περούλης 11(3), Λινάρδος 11(2).

Διαιτητές: Ηλιάκος, Ντίσιος

Δεκάλεπτα: 14-14, 26-32 (ημίχρονο), 42-42, 51-63 (τελικό)

Φαίακας Κέρκυρας (Κοντογιάννης Πάνος): Μουρκούρης 4(1), Σέκας, Λινάρδος 11(2), Κακαρούγκας, Σπιτιέρης 6, Στεμπάρης 14, Περούλης 11(3), Χατζόπουλος 5, Βλασσερός, Μιάρης, Κρατσακόπουλος, Λούβρος.

Σ.Κ Νικόπολη (Πολίτης Σπύρος):  Καλόγηρος 2, Κοντογιάννης 11, Τσεκούρας, Τσιτσώνης 17(4), Παπίρης, Ζαλοκώστας 8(2), Ζάχος 2, Νίκας 13(2), Διαμάντης 4(1), Δούβλης 6.

*Την επόμενη αγωνιστική (10/12/2022-16.00) η Νικόπολη υποδέχεται στο ΔΑΚ Πρέβεζας την Γ.Ε Κέρκυρας.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

12α «Εν Νικοπόλει Άκτια»: Διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων στην Πρέβεζα στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου

Η Πρέβεζα υποδέχεται τα 12α «Εν Νικοπόλει Άκτια», την...

Σταύρος Βλάχος: «Η τέχνη οφείλει να είναι ελεύθερη» – Αποχώρησε από την έκθεση στην Πινακοθήκη «Γιάννης Μόραλης»

Στην Δημοτική Πινακοθήκη «Γιάννης Μόραλης» πραγματοποιείται έκθεση Εικαστικών Τεχνών...

Εγγραφές στη ΣΑΕΚ Πρέβεζας για το εκπαιδευτικό έτος 2026-2027

Ξεκινούν οι εγγραφές στις Δημόσιες Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης...

6ος Αγώνας Θεσπρωτικού: «Τρέχουμε για το Οικοτροφείο Ντουραχάνης Ιωαννίνων»

Μια ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα...