Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023, 1:36

Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας: Συγχαρητήρια Επιστολή για τις επιτυχίες μαθητών

Μέσα από την καρδιά μας  συγχαίρουμε  όλους τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σε μια τόσο ιδιαίτερη σχολική χρονιά όπως η φετινή. Η επιτυχία αυτή αποτελεί προϊόν μιας πολυετούς και επίπονης προσπάθειας και σηματοδοτεί μια νέα αρχή.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους γονείς των μαθητών που στάθηκαν πλάι τους συνοδοιπόροι σ΄ αυτήν την προσπάθεια, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που όλα αυτά τα χρόνια με τη μεθοδική δουλειά τους ήταν κοντά στους μαθητές, αρωγοί και συμπαραστάτες τους σ’ αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Πολλά μπράβο και στους μαθητές που φέτος προσπάθησαν αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν. Δεν πρέπει να απογοητεύονται γιατί η ζωή είναι γεμάτη με δεύτερες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές ,που μπορούν να αποτελέσουν το  εφαλτήριο μιας μεγαλύτερης επιτυχίας.”

Πρόεδρος

Λάμπρος Βέλλιος

Γραμματέας

Δήμητρα Ραβανού

Προηγούμενο Άρθρο

Κολυμβητικοί αγώνες το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου στην Πρέβεζα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των “Εν Νικοπόλει Ακτια 2020”

Επόμενο Άρθρο

Παρουσία της γυμνάστριας προπονήτριας του συλλόγου ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ Βάσως Ζαντραβέλη στην σχολή προπονητών ”Γυμναστική για όλους” της ΓΓΑ στην Θεσσαλονίκη.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...