Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 5:02

Μουσικό σχολείο και ανάπλαση κάστρου Παντοκράτορα ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας (βίντεο)

Μετά την συνάντησή του με τον Μητροπολίτη, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, επισκέφθηκε το Δημαρχείο όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και οι συνεργάτες του (ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός και οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Δαρδαμάνης Κώστας Ακρίβης, Γρηγόρης Κουμπής, Γιώργος Σαριάνογλου και Νίκος Παγγές). Αρχικά ο δήμαρχος παρουσίασε στον αναπληρωτή υπουργό το έργο της παραλίας, ενώ στην συνέχεια μετέβησαν στο γραφείο του δημάρχου.Εκεί ο κ. Πέτσας προχώρησε στην ανακοίνωση δύο πολύ σημαντικών έργων όπως:

Την ανέγερση διαδημοτικού Μουσικού Σχολείου στην Πρέβεζα και την ανάπλαση του Κάστρου του Παντοκράτορα στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Ο κ. Πέτσας μιλώντας στο Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και τους συνεργάτες του ανέφερε ότι η ένταξη θα γίνει άμεσα ενώ τα έργα που χρηματοδοτηθούν υπερβαίνουν τα 13 εκ. ευρώ.Ο κ. Γεωργάκος ενημέρωσε τον κ. Πέτσα για τα έργα στο παραλιακό μέτωπο και το λιμάνι, ενώ κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που ακολούθησε στο Δημαρχείο τον ευχαρίστησε για την στήριξη του Υπουργείου κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.Ο Δήμαρχος Πρέβεζας (όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι) άκουσε με χαρά την ανακοίνωση του κ. Πέτσα για την επικείμενη ένταξη των δύο έργων, υπογραμμίζοντας ότι η προσπάθεια ανέγερσης έχει ξεκινήσει εδώ και παρά πολλά χρόνια, ενώ για το Κάστρο του Παντοκράτορα (όπως ανέφερε ένα από τα 10 ομορφότερα της χώρας) προβλέπεται αντιστήριξη περιμετρικά των τειχών και μια ανάπλαση. Ο Δήμαρχος Πρέβεζας προσέφερε στον κ. Πέτσα έναν πίνακα με γκραβούρα καθώς και ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Από την Μητρόπολη Πρέβεζας ξεκίνησε η περιοδεία Στέλιου Πέτσα (Βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Στέλιου Πέτσα στο Επιμελητήριο (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...