Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:57

Από την Μητρόπολη Πρέβεζας ξεκίνησε η περιοδεία Στέλιου Πέτσα (Βίντεο)

Την Πρέβεζα επισκέφθηκε το πρώΐ της Πέμπτης κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης. Τον αναπληρωτή υπουργό συνόδευσαν στην Πρέβεζα οι Βουλευτές Ασημίνα Σκόνδρα, Γιάννης Καλλιάνος και Αθανάσιος Λιούτας καθώς επίσης και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας. Τον υπουργό υποδέχθηκαν στην Πρέβεζα ο Βουλευτής Ν.Δ Στέργιος Γιαννάκης, Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πρέβεζας Νίκος Σολδάτος, το μέλος της πολιτικής γραμματείας της Ν.Δ Τζιανλούκα Ματσίρας, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ματσίρας και το μέλος της ΔΕΕΠ Πρέβεζας Κώστας Παπαδιώτης.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο υποδέχθηκε στα γραφεία της Ι.Μ. Μητροπόλεως ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. κ. Χρυσόστομος.Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης καλωσόρισε τον υπουργό και την συνοδεία του, ενώ κατά την διάρκεια της παραμονής τους, ο κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Ιεροί Ναοί με ιδιαίτερη αναφορά στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Χαραλάμπους.

Ο αναπληρωτής υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά η πίστη μας στην Ορθοδοξία είναι σημαντικό ”όπλο” απέναντι σε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο Ελληνικός λαός.Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης χάρισε στον κ. Πέτσα μία εικόνα στην οποία απεικονίζονται ο Άγιος Κοσμάς και ο Απόστολος Παύλος, κάτι το οποίο δέχθηκε με χαρά ο υπουργός λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα τοποθετηθεί σε ιδιαίτερο σημείο στο υπουργείο προκειμένου να την βλέπουν όσοι το επισκέπτονται.Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Στροφή στο μέλλον: ”Αγωνία για το αναπτυξιακό μέλλον της Πρέβεζας”

Επόμενο Άρθρο

Μουσικό σχολείο και ανάπλαση κάστρου Παντοκράτορα ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...